iAtkos ML3U USB Belleği Windows'ta Görünür Yapma

furkanfleur

Hectopat
Yer
istanbul
Corsair 16 GB USB 3.0 Usb belleğim iAtkos imajı yazdırdıktan sonra taktığım zaman gözükmedi. Çözümü nedir acaba ?

Zaten Wndows'ta gözükmeyecek bellek. Artık Mac kurulumuna geçebilirsiniz. Windows'ta tekrar görmek için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım şimdi bilgisayarımda USB belleğimi rahat bir şekilde görebiliyorum. Başka forumlarda tek bir cevap alamazken sizden bu kadar net cevap alabildiğim için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesaj sayılarımıza bakarak başka forumlarla aramızdaki farkı anlayabilirsiniz Bu forumda cevapsız soru kalmayacak politikası uygulanmaktadır Technopat iyi günler diler Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Mesaj sayılarımıza bakarak başka forumlarla aramızdaki farkı anlayabilirsiniz Bu forumda cevapsız soru kalmayacak politikası uygulanmaktadır Technopat iyi günler diler Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Senin de Cumhuriyet bayramın kutlu olsun Recep abi.

- - - Güncellendi - - -

Zaten gözükmeyecek denmiş. Yazılanları okumuyor musunuz yoksa iki satır yazıyı okumak çok mu zor geliyor?
Ben ''bende de gözükmedi'' yazmamın nedeni arkadaşa durumun normal olduğunu söylemek içindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…