montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2015 #11 Şöyle yap: ilk olarak BIOS load defaults yap. Sonra şunları kontrol et. Secureboot: disable other OS AHCI EHCI handoff : Enable Boot UEFI and legacy.
Şöyle yap: ilk olarak BIOS load defaults yap. Sonra şunları kontrol et. Secureboot: disable other OS AHCI EHCI handoff : Enable Boot UEFI and legacy.
Mustafa Başal Kilopat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 41 Çözümler 2 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aranjör 24 Mayıs 2015 #12 Peki deniyorum hemen. SecureBoot, intel virtualization, ehci handoff tamam şuan fakat ahci derken? @montezuma AHCI hariç dediğin ayarları yaptım, yine herhangi bir yazı akmıyor, bekliyorum öyle...
Peki deniyorum hemen. SecureBoot, intel virtualization, ehci handoff tamam şuan fakat ahci derken? @montezuma AHCI hariç dediğin ayarları yaptım, yine herhangi bir yazı akmıyor, bekliyorum öyle...
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2015 #13 Sata AHCI olarak ayarlı olup olmadığını kontrol et demek istedim.
Mustafa Başal Kilopat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 41 Çözümler 2 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aranjör 24 Mayıs 2015 #14 Evet ayarlı, hala aynı şekilde ekran...
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2015 #15 Bak şimdi tekrar okudum ne yaptığını. Boot Clover from EFI seçmeyeceksin. Install OS X seçeceksin. Klavyeden sağ sol tuşları ile bunu seç enter bas.
Bak şimdi tekrar okudum ne yaptığını. Boot Clover from EFI seçmeyeceksin. Install OS X seçeceksin. Klavyeden sağ sol tuşları ile bunu seç enter bas.
Mustafa Başal Kilopat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 41 Çözümler 2 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aranjör 24 Mayıs 2015 #16 Çok güldüm şuan kaç gündür yanlış yapıyormuşum.. Sistem boot etti kurdum bir güzel, kurulum ekranında ağ ayarlarını geçmek zorunda kaldım dolayısıyla şu an internete bağlanamıyorum... Ekran kartımı tanımadı sanırım kullanırken donma yaşıyorum, şimdi ne yapacağız? @montezuma @Recep Baltaş Seste alamıyorum şuan... Ethernet ve Ekran kartı sorununu çözdüm (GT630 çözümü için @Recep Baltaş 'a kocaman saygılar) fakat Ses kartı sorununu çözemedim...
Çok güldüm şuan kaç gündür yanlış yapıyormuşum.. Sistem boot etti kurdum bir güzel, kurulum ekranında ağ ayarlarını geçmek zorunda kaldım dolayısıyla şu an internete bağlanamıyorum... Ekran kartımı tanımadı sanırım kullanırken donma yaşıyorum, şimdi ne yapacağız? @montezuma @Recep Baltaş Seste alamıyorum şuan... Ethernet ve Ekran kartı sorununu çözdüm (GT630 çözümü için @Recep Baltaş 'a kocaman saygılar) fakat Ses kartı sorununu çözemedim...
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2015 #17 Ses için şurayı incele: VoodooHDA Kurulum Rehberi
Mustafa Başal Kilopat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 41 Çözümler 2 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aranjör 25 Mayıs 2015 #18 İnceleyemedim onu fakat alternatif bir şekilde çözüm buldum... Harici ses kartımın mac için driveri varmış onu yükledim, ve şuan sorunsuz ve stabil çalışan bir Mac'e sahip oldum. Bilgisayar açılırken boot menüden seçmeden sistemi direk açmak mümkün mü?
İnceleyemedim onu fakat alternatif bir şekilde çözüm buldum... Harici ses kartımın mac için driveri varmış onu yükledim, ve şuan sorunsuz ve stabil çalışan bir Mac'e sahip oldum. Bilgisayar açılırken boot menüden seçmeden sistemi direk açmak mümkün mü?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2015 #19 Rehberde Kurulum sonrası yapılacaklar bölümünü incele: [Beta] OS X 10.10.3 RAW ve DMG İmajı | Technopat Sosyal
Rehberde Kurulum sonrası yapılacaklar bölümünü incele: [Beta] OS X 10.10.3 RAW ve DMG İmajı | Technopat Sosyal
Mustafa Başal Kilopat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 41 Çözümler 2 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aranjör 25 Mayıs 2015 #20 Hayır ondan bahsetmiyorum , bilgisayar açılırken Clover boot menüsü gelmesin , boot mac os from hdd diye seçmeden , bios ekranından sonra direk sistemi açabiliyor muyuz diye.
Hayır ondan bahsetmiyorum , bilgisayar açılırken Clover boot menüsü gelmesin , boot mac os from hdd diye seçmeden , bios ekranından sonra direk sistemi açabiliyor muyuz diye.