Çözüldü iATKOS ML3U yükleme ekranında problem

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Peki deniyorum hemen.

SecureBoot, intel virtualization, ehci handoff tamam şuan fakat ahci derken? @montezuma

AHCI hariç dediğin ayarları yaptım, yine herhangi bir yazı akmıyor, bekliyorum öyle...

Çok güldüm şuan kaç gündür yanlış yapıyormuşum..

Sistem boot etti kurdum bir güzel, kurulum ekranında ağ ayarlarını geçmek zorunda kaldım dolayısıyla şu an internete bağlanamıyorum...

Ekran kartımı tanımadı sanırım kullanırken donma yaşıyorum, şimdi ne yapacağız? @montezuma @Recep Baltaş

Seste alamıyorum şuan...

Ethernet ve Ekran kartı sorununu çözdüm (GT630 çözümü için @Recep Baltaş 'a kocaman saygılar) fakat Ses kartı sorununu çözemedim...

İnceleyemedim onu fakat alternatif bir şekilde çözüm buldum...

Harici ses kartımın mac için driveri varmış onu yükledim, ve şuan sorunsuz ve stabil çalışan bir Mac'e sahip oldum.

Bilgisayar açılırken boot menüden seçmeden sistemi direk açmak mümkün mü?

Hayır ondan bahsetmiyorum , bilgisayar açılırken Clover boot menüsü gelmesin , boot mac os from hdd diye seçmeden , bios ekranından sonra direk sistemi açabiliyor muyuz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…