MrFlozof Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2014 #1 iAtkos yüklerken f12 ye basıyorum ve flash belleğimi seçiyorum. yeniden f12 ekranı geliyor ve Sandisk Cruzer Switch is Failed gibi bir hata alıyorum.
iAtkos yüklerken f12 ye basıyorum ve flash belleğimi seçiyorum. yeniden f12 ekranı geliyor ve Sandisk Cruzer Switch is Failed gibi bir hata alıyorum.
BEFEGA Megapat Katılım 27 Temmuz 2013 Mesajlar 65 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2014 #2 USB'ye boot yapmada herhangi bir sorun olabilir mi ? Başka bir imaj ya da başka bir USB ile deneyebilir misiniz ?
USB'ye boot yapmada herhangi bir sorun olabilir mi ? Başka bir imaj ya da başka bir USB ile deneyebilir misiniz ?
MrFlozof Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2014 #3 BEFEGA dedi: USB'ye boot yapmada herhangi bir sorun olabilir mi ? Başka bir imaj ya da başka bir USB ile deneyebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Trans mac ile yaptım. Yarım saat kadar bekledim. Öyle boot etti USB'ye. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2014
BEFEGA dedi: USB'ye boot yapmada herhangi bir sorun olabilir mi ? Başka bir imaj ya da başka bir USB ile deneyebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Trans mac ile yaptım. Yarım saat kadar bekledim. Öyle boot etti USB'ye.