IBAN numarasi nasıl oluşturulur?

arda hans

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Şu an hadı uygulamasini kullanıyorum. IBAN olarak şu an kendi IBAN'im yok olusturmak icin dogrulama istiyor herhangi bir yontem var mi? Dogrulamaya gerek olmadan IBAN olusturmak icin?

Ben de Hadi kullanıyorum ama bende istememişti. Mümkünse bir ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Hadi hesabıma para transferi yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsin:
Alıcı adı: Hadı.
Açıklama: 5*******
IBAN: TR...
Seklinde cikiyor kendi IBAN'im degil. Tom sirketin IBAN'i telefon numaramla birlikte bana gonderilmis oluyor aslinda gelen para. Zaten şu an icin ben herhangi bir kisiye ben para gonderemiyorum. IBAN gerekecegi icin. Sadece bu sekılde alabiliyorum.
İnternet odemeleri vs yapabiliyorum dogrulanmamis hesap oldugu icin.

Ben de hadi kullanıyorum ama bende istememişti. Mümkünse bir ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Yok dünyanın neresine gidersen git olmaz hocam doğrulaması lazım.

Anladim hocam teşekkürler

Hadi hesabıma para transferi yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsin:
Alıcı adı: Hadı.
Açıklama: 5*******
IBAN: TR...
Seklinde cikiyor kendi IBAN'im degil. Tom sirketin IBAN'i telefon numaramla birlikte bana gonderilmis oluyor aslinda gelen para. Zaten şu an icin ben herhangi bir kisiye ben para gonderemiyorum. IBAN gerekecegi icin. Sadece bu sekılde alabiliyorum.
İnternet odemeleri vs yapabiliyorum dogrulanmamis hesap oldugu icin.

Anladim hocam teşekkürler

Başka hesaba para aktarmak için kimlik doğrulaması lazım ve kimlik doğrulaması için de 18 yaşını doldurmuş olman lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı