IBAN verdiğim için dolandırılır mıyım?

Arkadaş enayi değilse onlara parayı götürmek yerine bankasını arayıp parama bilmediğim yerden para geldi ilgilenir misiniz diyebilir ve konu kapanır. Böyle paranoyak olarak hayat yaşanmaz kafayı yersiniz.
Sen yaşama dostum, sen yaşama.

Paranın kimden hesaba geldiği, hesaba atan kişinin kayıtları vs. her şey kayıt altında olduğundan bir şey olmaz. En fazla 1-2 defa ifade vermeye gider.

yok abiler, telegramdan biri ulaştı 3 linke tıkladım beğendim ss attım iban ve isim soyisim verdim 100 tl gönderdiler. sonrasında sıkıntı yaratmaz değil mi? ( ödeme şekli bireysel ödeme )

IBAN'dan nasıl dolandrılcan ya soruya bak Allah'ım. Şöyle sorular sorup kendinizi utandırmayın.
Adam bilmiyor olabilir. Söz konusu parasal ve dolandırmakla alakalı olduğundan emin olmak istiyor da olabilir. Bilmediği bir şeyi sormak ayıp değil, sorup öğrenmemek ayıp. Sorup öğrenmeyenler haberlere düşüp daha çok rezil oluyorlar.

yok abiler, telegramdan biri ulaştı 3 linke tıkladım beğendim ss attım iban ve isim soyisim verdim 100 tl gönderdiler. sonrasında sıkıntı yaratmaz değil mi? ( ödeme şekli bireysel ödeme )
Tabiri caizse yemlik atmışlar. Bir sonrakinde başka bir link atıp işlem yapmanızı isteyecekler ve hesaplarınızdaki parayı çekecekler. Bu ilk ödeme güveninizi kazanmak içindi. O tür linklere tıklamayın bir dahaki sefere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…