V volgarz Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Birinin IBAN'ına Tosla'dan para gönderdim ve arkadaşa gitmemiş. Bana da iade gelmedi. Ne yapmam gerekiyor?
Birinin IBAN'ına Tosla'dan para gönderdim ve arkadaşa gitmemiş. Bana da iade gelmedi. Ne yapmam gerekiyor?
frat_ppxy Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #2 Cumartesi olduğu için gecikmeler yaşanabilir. Bir saat içinde geri gelmezse müşteri hizmetleri ile konuşun.
Cumartesi olduğu için gecikmeler yaşanabilir. Bir saat içinde geri gelmezse müşteri hizmetleri ile konuşun.
V volgarz Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #3 frat_ppxy dedi: Cumartesi olduğu için gecikmeler yaşanabilir. Bir saat içinde geri gelmezse müşteri hizmetleri ile konuşun. Genişletmek için tıkla... 15 saat oldu şu an.
frat_ppxy dedi: Cumartesi olduğu için gecikmeler yaşanabilir. Bir saat içinde geri gelmezse müşteri hizmetleri ile konuşun. Genişletmek için tıkla... 15 saat oldu şu an.
19mitoo66 Decapat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #4 volgarz dedi: 15 saat oldu şu an. Genişletmek için tıkla... Mesai saatleri içerisinde iade gönderilir %99.
volgarz dedi: 15 saat oldu şu an. Genişletmek için tıkla... Mesai saatleri içerisinde iade gönderilir %99.