- Makaleler
- 1
Nasıl yani hocam yanına mı kalır yanı?Her satıcı aynı olmaz ki hukuken de yapabileceniz pek birşey yok.
Nasıl yani hocam yanına mı kalır yanı?Her satıcı aynı olmaz ki hukuken de yapabileceniz pek birşey yok.
Yanlarına kalmasa yapabilirler mi?Nasıl yani hocam yanına mı kalır yanı?
Ibana attığın parayı her türlü kendi lehine çevirebilir.Nasıl yani hocam yanına mı kalır yanı?
Nasıl yapıcak onu?Ibana attığın parayı her türlü kendi lehine çevirebilir.
2020'de önce ödeme sonra kargolama şeklinde bir satış yapmıştım. Nasıl güveniyorsunuz diye sorduğumda gönderdiğim IBAN belli sahibi belli bir problem olduğunda ona göre işlem yapılır demişti. Sanırım tüm süreci kayıt altına aldı baştan itibaren her ihtimale karşı. Bir sorun da yaşanmadı. İki tarafın da niyeti iyi olunca, aslında olması gerektiği gibi olunca her şey iyi gidiyor.
Sizin durumunuz için ise; bence de göndermeyin.
2020'de önce ödeme sonra kargolama şeklinde bir satış yapmıştım. Nasıl güveniyorsunuz diye sorduğumda gönderdiğim IBAN belli sahibi belli bir problem olduğunda ona göre işlem yapılır demişti. Sanırım tüm süreci kayıt altına aldı baştan itibaren her ihtimale karşı. Bir sorun da yaşanmadı. İki tarafın da niyeti iyi olunca, aslında olması gerektiği gibi olunca her şey iyi gidiyor.
Sizin durumunuz için ise; bence de göndermeyin.
Nolacak böyle ya?Yanlarına kalmasa yapabilirler mi?
Hırsızlık yaptığı sabit olan birisi bile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyorsa böyle devam edecek.Nasıl yapıcak onu?
Hocam göndermiyorum alıyorum.
Hocam göndermiyorum alıyorum.
Nolacak böyle ya?
İşte bence para göndermeyin anlamında demek istedim.Hocam göndermiyorum alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.