IBAN'dan CS2 bıçağı satılırken nelere dikkat edilmeli?

Whion

Hectopat
Elimdeki bıçağı satın almak için bir teklif geldi ve arkadaş itemsatış gibi bir siteye para yatırınca ekstra komisyon falan kestiği için böyle bir işle uğraşmak istemediğini, ilk olarak kendisinin Swift işlemi ile parayı göndereceğini sonra benim bıçağı ona göndermemi istiyor. Tam emin değilim ama parayı gönderme işlemi de anladığım kadarıyla 2-4 gün arasında gerçekleşiyormuş (internetten baktım adam söylemedi). Ne yapmam gerek?

Parayı riske atmayıp komisyon vermek daha mantıklı.

Pek güvenemedim... Parayı almadan bıçağı vermeyin.

Bir de arkadaş Türkiye'de yaşamıyor mu? Fast, havale veya EFT ile atsın.

Param Güvende kullanabilirsin dolandırıcılık çok oluyor dikkat et.

Arkadaşlar herkes parayı almadan verme demiş. Haklılar ancak biraz da alıcı olarak düşünün. Hocam bence bir escrow sistemi kullanın. İkiniz içinde garanti olur.

Parayı almadan versen sen sıkıntı çekersin, aldıktan sonra versen karşı taraf. İki tarafında güveni için komisyon vermek en mantıklısı

En mantıklısı. Senelerdir önce parayı aldım sonra ürün gönderdim. Alırken de önce para attım sonra ürünü aldım. 100'den fazla alışveriş yaptım 1 kere de dolandırıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…