Ibanez bass gitar alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı
Yakın zamanda bir tane bas alacağım Ibanez gitar Ibanez amfi almayı düşünüyorum kullanan var mı?

Yakın zamanda bir tane bas alacağım Ibanez gitar Ibanez amfi almayı düşünüyorum kullanan var mı?
Metal çalmak için 24 perde Ibanez baslar gerçekten çok iyi. Manyetiklerinin çifte olması özellikle şu modelde farkediliyor:
Metal yerine jazz veya diğer türlerde çalacaksanız precision ve jazz manyetiği olan şu modeli öneririm:
Veya tercihinize göre sadece jazz manyetiği:
Ben aktif olarak Ibanez kullanmasam da Ibanez gerçekten başlangıç için oldukça kaliteli bir marka ve sadece bas çalmayacaksanız gayet yeterli.
Amfi konusunda ise Ibanez yerine Fender öneririm ancak sadece bas düşünmeyip, arada çalmak için alacaksanız Ibanez amfi yeterli. Yardımcı olmuşumdur umarım.

Hocam zaten yıllardır her dayımlara gittiğimde elime alıp 5 10 dakika çaldığım bir müzik aleti genelde jazz indie rock gibi şeyler çalacağım o yüzden bütçeyi de çok arttırmamak adına gsr 200 yanına Ibanez amfi alırım herhalde çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…