freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 2 Eylül 2023 #1 Merhaba. Uzun zamandır klasik gitar çalıyorum yakın zamanda şu elektro gitarı almayı düşünüyorum. Genel Markalar Grg121dx Bkf Elektro Gitar (KILIF ASKI PENA JAK KABLO) - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Grg121dx Bkf Elektro Gitar (KILIF ASKI PENA JAK KABLO) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Sizce nasıldır?
Merhaba. Uzun zamandır klasik gitar çalıyorum yakın zamanda şu elektro gitarı almayı düşünüyorum. Genel Markalar Grg121dx Bkf Elektro Gitar (KILIF ASKI PENA JAK KABLO) - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Grg121dx Bkf Elektro Gitar (KILIF ASKI PENA JAK KABLO) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Sizce nasıldır?
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #2 Güzeldir, fakat trendyol yerine zuhal müzik veya dore music gibi yerlerden almanı tavsiye ederim.