K Kinqnight Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Amazon.com.tr Bu set alınır mı sizce yoksa sıkıntı çıkarır mı?
K Kinqnight Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 Deus5150 dedi: Eki Görüntüle 2305287 Genişletmek için tıkla... Ondan mı bu kadar ucuz hocam?
Deus5150 Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 538 Çözümler 1 7 Eylül 2024 #4 Sadece gitarın fiyatı o. Satan mağaza o kadar kötü ki doğru görsel bile yüklememiş. İlk görseldeki amfi stand falan yok.
Sadece gitarın fiyatı o. Satan mağaza o kadar kötü ki doğru görsel bile yüklememiş. İlk görseldeki amfi stand falan yok.
K Kinqnight Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #5 Deus5150 dedi: Sadece gitarın fiyatı o. Satan mağaza o kadar kötü ki doğru görsel bile yüklememiş. İlk görseldeki amfi stand falan yok. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam vallahi.
Deus5150 dedi: Sadece gitarın fiyatı o. Satan mağaza o kadar kötü ki doğru görsel bile yüklememiş. İlk görseldeki amfi stand falan yok. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam vallahi.
K kmlsat Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #6 Setteki gitar ve amfi ile ilgili sorun yaşamazsınız fakat satıcı sorunlu gibi.
K Kinqnight Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #7 kmlsat dedi: Setteki gitar ve amfi ile ilgili sorun yaşamazsınız fakat satıcı sorunlu gibi. Genişletmek için tıkla... Yalan çıktı hocam,satıcıya sorduğumda "site kaynaklı bir sorun" olduğundan dolayı fotoğrafların yanlış olduğunu sadece gitarın satıldığını söylediler. Vox Pathfinder 10 nasıl amfidir hocam bilen birini bulmuşken sorayım.
kmlsat dedi: Setteki gitar ve amfi ile ilgili sorun yaşamazsınız fakat satıcı sorunlu gibi. Genişletmek için tıkla... Yalan çıktı hocam,satıcıya sorduğumda "site kaynaklı bir sorun" olduğundan dolayı fotoğrafların yanlış olduğunu sadece gitarın satıldığını söylediler. Vox Pathfinder 10 nasıl amfidir hocam bilen birini bulmuşken sorayım.
K kmlsat Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #8 Kinqnight dedi: Vox Pathfinder 10 nasıl amfidir hocam bilen birini bulmuşken sorayım. Genişletmek için tıkla... Clean soundları güzel bir amfidir tercih edilebilir ama benim gözümde bu tip amfilerin kralı marshall mg10 bu ikisi ve bunlara rakip birkaç markanın karşılaştırıldığı bir videoyu aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kinqnight dedi: Vox Pathfinder 10 nasıl amfidir hocam bilen birini bulmuşken sorayım. Genişletmek için tıkla... Clean soundları güzel bir amfidir tercih edilebilir ama benim gözümde bu tip amfilerin kralı marshall mg10 bu ikisi ve bunlara rakip birkaç markanın karşılaştırıldığı bir videoyu aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Kinqnight Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #9 kmlsat dedi: Clean soundları güzel bir amfidir tercih edilebilir ama benim gözümde bu tip amfilerin kralı marshall mg10 bu ikisi ve bunlara rakip birkaç markanın karşılaştırıldığı bir videoyu aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam clean çalmayı da severim ama biraz daha çok sert tonlar almayı düşünüyorum yine de düşünülebilir mi?
kmlsat dedi: Clean soundları güzel bir amfidir tercih edilebilir ama benim gözümde bu tip amfilerin kralı marshall mg10 bu ikisi ve bunlara rakip birkaç markanın karşılaştırıldığı bir videoyu aşağıya bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam clean çalmayı da severim ama biraz daha çok sert tonlar almayı düşünüyorum yine de düşünülebilir mi?
K kmlsat Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #10 Kinqnight dedi: Hocam clean çalmayı da severim ama biraz daha çok sert tonlar almayı düşünüyorum yine de düşünülebilir mi? Genişletmek için tıkla... Marshall daha uygun olacaktır.
Kinqnight dedi: Hocam clean çalmayı da severim ama biraz daha çok sert tonlar almayı düşünüyorum yine de düşünülebilir mi? Genişletmek için tıkla... Marshall daha uygun olacaktır.