K Kinqnight Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #21 Single_factor dedi: Çok olur ikinci el fiyatı ona. En fazla 2-3 Genişletmek için tıkla... Piyasadan bahsederim hocam o zaman satarsa satar satmazsa da sıfır vox Pathfinder alırım. @Single_factor hocam rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın Aria pro-II hss elektro gitar nasıldır,kozmos unique mini ile almayı düşünüyorum. Son düzenleme: 17 Eylül 2024
Single_factor dedi: Çok olur ikinci el fiyatı ona. En fazla 2-3 Genişletmek için tıkla... Piyasadan bahsederim hocam o zaman satarsa satar satmazsa da sıfır vox Pathfinder alırım. @Single_factor hocam rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın Aria pro-II hss elektro gitar nasıldır,kozmos unique mini ile almayı düşünüyorum.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.365 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 17 Eylül 2024 #22 Kinqnight dedi: Piyasadan bahsederim hocam o zaman satarsa satar satmazsa da sıfır vox Pathfinder alırım. @Single_factor hocam rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın Aria pro-II hss elektro gitar nasıldır,kozmos unique mini ile almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Özellikleri güzel elbette ama Bir Jackson JS 11 den pahalı / aynı fiyatta olmaması gerek. ARIA marka olarak daha düşük.
Kinqnight dedi: Piyasadan bahsederim hocam o zaman satarsa satar satmazsa da sıfır vox Pathfinder alırım. @Single_factor hocam rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın Aria pro-II hss elektro gitar nasıldır,kozmos unique mini ile almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Özellikleri güzel elbette ama Bir Jackson JS 11 den pahalı / aynı fiyatta olmaması gerek. ARIA marka olarak daha düşük.
K Kinqnight Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #23 Single_factor dedi: Özellikleri güzel elbette ama Bir Jackson JS 11'den pahalı / aynı fiyatta olmaması gerek. ARIA marka olarak daha düşük. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Single_factor dedi: Özellikleri güzel elbette ama Bir Jackson JS 11'den pahalı / aynı fiyatta olmaması gerek. ARIA marka olarak daha düşük. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.