Ibanez GRG140 alınır mı?

ramazany66

Hectopat
Daha fazla  
Alabilirsiniz fakat biraz tuzlu geldi fiyatı..

Gitarı alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini başka bir konuda yazmıştım alıntılıyorum buraya ;

Alabilirsiniz fakat biraz tuzlu geldi fiyatı.

Gitarı alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini başka bir konuda yazmıştım alıntılıyorum buraya;

Gitarı 2150 TL'ye aldım. Bir müzik evinde denedim. Deneyen kişi elektronik hiçbir sorunu olmadığını ama bakım gerektiğini söyledi. Dhaa sonra ise keşke almasaydın tarzı mesaj attı. O aklımı karıştırdı.
Bir de arkadaki yaylarin ayarlanması veya değişmesi gerekiyor. Bakım dediği kısım buydu. Bunu şu an yaptırmadıgim için köprü hafif havaya kalkık ve teller yüksek.

Son düzenleme:
Dhaa sonra ise keşke almasaydın tarzı mesaj attı.
Sebebini sordunuz mu?

Bir de arkadaki yaylarin ayarlanması veya değişmesi gerekiyor. Bakım dediği kısım buydu. Bunu şu an yaptırmadıgim için köprü hafif havaya kalkık ve teller yüksek.
Gitarı başka bir müzik evinde bir luthiere gösterin neyi var neyi yok çıkar ortaya.

O müzik evi ile bütün bağlantınızı / selamınızı kesin. Kusura bakmayın sizi söğüşlemeye çalışıyor.
Köprü arkasındaki yaylar kullanım tercihinize göre sıkılı ve ya gevşetilir. Buna bakım denmez. Paylaştığınıza bakmıştım. Gayet temiz ve bakımlı bir gitar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…