Ibanez GRX40 vs Ibanez GSA60

Emirhan507

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi sosyaller, ben gitara yeni basliyorum iki model arasında kaldım. Sizce kullanan bilen arkadaşlar bana yardim edebilir mi? Hangisini tercih edeyim? Amfi olarak tercihim Blackstar Core10 v4.
Gitar modelleri de.
Ibanez GRX40.
Ibanez GSA60.

Ibanez GSA60.
Blackstar Core gibi, modellemeli / dijital işlemcili amfiler yeni başlayanlara tavsiye edilmez.

10w - 15w Marshall, Orange, Fender, vox markalarının analog combo amfilerine bakın.

Ibanez GSA60.
Blackstar Core gibi, modellemeli / dijital işlemcili amfiler yeni başlayanlara tavsiye edilmez.

10W - 15W Marshall, Orange, Fender, vox markalarının analog combo amfilerine bakın.

Dijital olarak kullanacagim zaten amfiyi, V3 ve V4 arasindaki fark sadece Bluetooth desteklemesi mi ve v4'lerde sıkıntı cikiyor muymus oyle bir şey varmis yazilim olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim icin efect onemli de onun icin dedim efectleri bayagibi kullanacagim

Öncelikle temiz, sesler üretmeyi öğrenmeniz ve ne bastığınızı efeklendirilmemiş şekilde duymanız gerekir.

Önce gitar çalmayı, sonra efektleri ve tonlamayı öğrenmelisiniz.
Başlangıçta efektli, drive lı çalarsanız; bozuk bastığınız sesleri anlayamazsınız ve duyamazsınız. Tuşeniz / dinamiğiniz gelişmez.
Bu bir sorundur. Bu şekilde alışırsanız ilerleyen aşamalarda ve belki de ömür boyu çalımınızın bozuk olmasına neden olur.

Başlangıçta Analog transistörlü ya da hybrid kombo bir amfi kullanmalısınız. Dijital amfilerin yeri zamanı siz gitar çalmayı ve entonanslı sesler üretmeyi başardığınız zamandır.

Son düzenleme:

Ibanez GSA60 ağaç kalitesi bakımından daha iyi bir gitar.
Blackstar Core10 V4 başlangıç için güzel bir seçim.
Bu amfi ile gitar efekt ayarlarını ve kayıt yapmayı öğrenebilir ilerisi için altyapı oluşturabilirsin.
Günümüzde gitar çalanların birçoğu bu tarz amfilerle müzik yapıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…