Ibanez GRX70 mi jackson JS11 mi?

497390

Hectopat
Herkese selam arkadaşlar, ben uzun süredir elektrogitar istiyordum ama param olmadığı için alamıyordum. Eskiden Ibanez GRG170 almayı düşünüyordum ama o gitarın fiyatı biraz uçtu öncesine göre. 5-7 bin arası fiyatta bir gitar almayı düşünüyorum. Şu an kafamda jackson JS11 ve Ibanez grx70 var. Eğer aranızda bu iki gitardan birisini kullanmış varsa biraz yardımcı olursa sevinirim.

Herkese selam arkadaşlar, ben uzun süredir elektrogitar istiyordum ama param olmadığı için alamıyordum. Eskiden Ibanez GRG170 almayı düşünüyordum ama o gitarın fiyatı biraz uçtu öncesine göre. 5-7 bin arası fiyatta bir gitar almayı düşünüyorum. Şu an kafamda jackson JS11 ve Ibanez grx70 var. Eğer aranızda bu iki gitardan birisini kullanmış varsa biraz yardımcı olursa sevinirim.

Ibanez grx70 diye bir model yok gibi görünüyor. Ibanez grx70QA olabilir mi o?

grx70QA olduğu varsayarak söyleyeyim; ikisi arasında bir fark yok. Gövde materyalinden köprü sistemine kadar aynı. Ancak Jackson da köprünün 2 point olması, telleri klavyeye yaklaştırmak ve ince ayar yapmak için daha fonksiyonel.

Benzer gitarlar ancak Ibanez hsh, Jackson hh manyetiğe sahip. Yeni başlayan biri için Ibanezin bu modeli daha iyi olur diye düşünüyorum. Daha geniş bir ton imkanınız olur.

Ibanez grx70 diye bir model yok gibi görünüyor. Ibanez grx70qa olabilir mi o?

Grx70qa olduğu varsayarak söyleyeyim; ikisi arasında bir fark yok. Gövde materyalinden köprü sistemine kadar aynı. Ancak jackson da köprünün 2 point olması, telleri klavyeye yaklaştırmak ve ince ayar yapmak için daha fonksiyonel.

Evet evet, grx70qa.

Benzer gitarlar ancak Ibanez hsh, Jackson hh manyetiğe sahip. Yeni başlayan biri için Ibanezin bu modeli daha iyi olur diye düşünüyorum. Daha geniş bir ton imkanınız olur.

Hocam bende burda takıldım işte. Jackson h h metalci dostu bir gitar ve gerçekten çok iyi, ama Ibanez'in single manyetiğinin olması da bir yandan avantaj oluyor. Jackson'ın clean tonu beni tatmin eder diye düşünüyorum bir yandan da. 3 single manyetikli bir gitar da istiyorum ama şu an gücüm yok almaya. Ya full metal Jackson alacağım ya da single manyetikle Ibanez.

Son düzenleme:
Evet evet, grx70qa.

Hocam bende burada takıldım işte. Jackson h h metalci dostu bir gitar ve gerçekten çok iyi, ama Ibanez'in Single manyetiğinin olması da bir yandan avantaj oluyor. Jackson'ın clean tonu beni tatmin eder diye düşünüyorum bir yandan da. 3 Single manyetikli bir gitar da istiyorum ama şu an gücüm yok almaya. Ya Full metal jackson alacağım ya da Single manyetikle Ibanez.

Hocam gitarcıdan geldim bana grx70qa önerdiler hangisini aldiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı