TehSparrow Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 257 15 Temmuz 2024 #1 İlk gitarım olarak ikisinden birisini düşünüyorum. Ibanez'i görüntüsünden dolayı daha çok istiyorum. Sizce aralarında çok fark var mıdır? Fikirlerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2024
İlk gitarım olarak ikisinden birisini düşünüyorum. Ibanez'i görüntüsünden dolayı daha çok istiyorum. Sizce aralarında çok fark var mıdır? Fikirlerinizi bekliyorum.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.486 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 15 Temmuz 2024 #2 Hangisini beğendiyseniz onu alın. Sizin fark edebileceğiniz bir kalite farkı mevcut değil.
AkorOgrenmeyenİnsan Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı 15 Temmuz 2024 #3 Ibanez ve pacifica arasında pek bir fark yok ama ben pacifica 012'yi denerken hiç rahat etmemiştim.
TehSparrow Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 257 16 Temmuz 2024 #4 Single_factor dedi: Hangisini beğendiyseniz onu alın. Sizin fark edebileceğiniz bir kalite farkı mevcut değil. Genişletmek için tıkla... AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Ibanez ve pacifica arasında pek bir fark yok ama ben pacifica 012'yi denerken hiç rahat etmemiştim. Genişletmek için tıkla... Yorumlarınız için teşekkürler, Schecter banshee-6 fr nasıldır?
Single_factor dedi: Hangisini beğendiyseniz onu alın. Sizin fark edebileceğiniz bir kalite farkı mevcut değil. Genişletmek için tıkla... AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Ibanez ve pacifica arasında pek bir fark yok ama ben pacifica 012'yi denerken hiç rahat etmemiştim. Genişletmek için tıkla... Yorumlarınız için teşekkürler, Schecter banshee-6 fr nasıldır?
AkorOgrenmeyenİnsan Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı 16 Temmuz 2024 #5 TehSparrow dedi: Yorumlarınız için teşekkürler, Schecter banshee-6 fr nasıldır? Genişletmek için tıkla... O bütçede Schecter'a girmeyin.
TehSparrow dedi: Yorumlarınız için teşekkürler, Schecter banshee-6 fr nasıldır? Genişletmek için tıkla... O bütçede Schecter'a girmeyin.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.486 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 16 Temmuz 2024 #6 TehSparrow dedi: Yorumlarınız için teşekkürler, Schecter banshee-6 fr nasıldır? Genişletmek için tıkla... Başlangıç için gereksiz ve fazla nitelik var . Bunlar hiç bir işinize yaramayacak. Üstelik üstünde Floydrose köprü var.
TehSparrow dedi: Yorumlarınız için teşekkürler, Schecter banshee-6 fr nasıldır? Genişletmek için tıkla... Başlangıç için gereksiz ve fazla nitelik var . Bunlar hiç bir işinize yaramayacak. Üstelik üstünde Floydrose köprü var.
TehSparrow Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 257 16 Temmuz 2024 #7 AkorOgrenmeyenİnsan dedi: O bütçede Schecter'a girmeyin. Genişletmek için tıkla... Single_factor dedi: Başlangıç için gereksiz ve fazla nitelik var. Bunlar hiçbir işinize yaramayacak. Üstelik üstünde floydrose köprü var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler <3
AkorOgrenmeyenİnsan dedi: O bütçede Schecter'a girmeyin. Genişletmek için tıkla... Single_factor dedi: Başlangıç için gereksiz ve fazla nitelik var. Bunlar hiçbir işinize yaramayacak. Üstelik üstünde floydrose köprü var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler <3