IBB Salonu vs Özel Salon

techno137

Decapat
Dostlar, iyi günler. Spora tekrardan yazılmaya karar verdim, şimdi salon arıyorum. Bir tarafta salonu çok büyük, her türlü spor aleti olan, hamamı, saunası, buhar odası olan bir yer buldum. 12 aylık fiyatı 16.500 TL olarak konuştuk. Diğer tarafta 300 TL’ye yazılabileceğim, evime yakın ama salon dışı imkanı olmayan İBB var. Arada kaldım; sizce hangisine yazılmalıyım? Bu 16.500 TL fiyatı olan yer direkt nakit istiyor, bu biraz zorluyor beni, taksit şeklinde kabul etmiyorlar.

IBB salonları kotalı oluyor ve aşırı kalabalık olduğundan konforsuz bir alanı var. Ama tamamen fiyat/performans. Konforumdan ödün vermem, aheste aheste sporumu yaparım, yan imkanların tadını çıkarırım ve parası önemli değil diyorsanız özel salon. Aksi halde IBB salonu diyorum.

Bulunduğum bölgeyi söyleyemeyeceğim fakat benim olduğum yerde kota problemi yok. Hatta yanlış hatırlamıyorsam 180 kota vardı, 50-60 kişi kayıt oluyordu gerisi boş kalıyordu. Saatleri de esnek, yeterli sayıda da alet vardı. Mahalle salonundan daha çeşitliydi alet ve serbest ağırlık konusunda. Tamamen bulunduğunuz yere göre değişebilir.

Ben mahalle salonunu tercih ederdim seçecek olsam fakat dediğim gibi kişisel tercih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…