İBB Sosyal Hizmet Uzmanı Şafak Duran PKK/KCK üyeliğinden tutuklandı

indir.jpg

Al birini vur ötekine. (umarım algı operasyonudur)

@Darqx algı yapmadan önce enine boyuna bence değerlendirelim. Nasıl fikir?
Neden yorumuma gülücük attığını ve yorumuma "algı" dediğini anlamadım. Böyle bir şey beklemediğimi ve yakışmadığını söyledim. Ki bu hiçbir yere yakışılacak bir olay değil zaten. Yanlış anlaşılmasın.

@Darqx işe önce malum parti zamanında mı yoksa İmamoğlu zamanında mı alındı ona bakmak lazım. Sizin bu dediğinize göre tek suçlu İmamoğlu oluyor. Madem terörist bu adam, resimleri neden şimdi ortaya çıkıyor? İstemeden algı yapmış oluyorsunuz. İmamoğlu'nu savunmuyorum, ortada eğer bir suçlu varsa ona yardım eden ve adı karışan herkes ceza alsın. Tek İmamoğlu değil.

İBB bünyesinde binlerce terör örgüt üyesi olduğunu haber yapmışlardı(malum kanalar). Şimdi yeni yeni çıkıyor sanırım.

Doğruluğunu bilmem ama yakında öğreniriz...

@Darqx işe önce malum parti zamanında mı yoksa İmamoğlu zamanında mı alındı ona bakmak lazım. Sizin bu dediğinize göre tek suçlu İmamoğlu oluyor. Madem terörist bu adam, resimleri neden şimdi ortaya çıkıyor? İstemeden algı yapmış oluyorsunuz.
Onu bilemeyeceğim işte. Ama 2.5 senedir görevin başındalar, böyle bir şeyin hiç farkına varmadılar mı? Veya dediğiniz gibi önceki yönetim zamanında gelmişse neden farklı bir partideki kişiyle göreve devam ediyorlar? Bunda bir mantıksızlık yok mu? Yanlış anlaşılmasın İmamoğlu'nu hedef tahtası olarak göstermiyorum, aksine desteklerim ama yanlışına yanlış demezsek bazılarından farkımız kalmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı