İBB yurtlarında misafir öğrenci olarak kalınabilir mi?

dduygudz

Femtopat
Daha fazla  
2 gün sonra belge teslimi için gideceğim. KYK yurtlarında kontenjan olmadığı, misafir olarak kalamayacağım söyleniyor. İBB yurtlarında da misafir öğrenci olma durumu var mı? KYK yurtlarında misafir öğrenci olmak için sadece GSB'yi mi aramam gerekiyor, yurtların kendisine gitsem bir şey değişir mi?

2 gün sonra belge teslimi için gideceğim. KYK yurtlarında kontenjan olmadığı, misafir olarak kalamayacağım söyleniyor. İBB yurtlarında da misafir öğrenci olma durumu var mı? KYK yurtlarında misafir öğrenci olmak için sadece GSB'yi mi aramam gerekiyor, yurtların kendisine gitsem bir şey değişir mi?
İBB yurtlarında misafir öğrenci kontenjanı yok.

KYK için 23. madde.

Valla ilk defa duyuyorum böyle bir şey ama mantıken öyle bir şey olsa herkes öğrencilik adı altında orda burda 3 gün 5 gün kalır güvenlik açığı da oluşturuyor.

Vallahi ilk defa duyuyorum böyle bir şey ama mantıken öyle bir şey olsa herkes öğrencilik adı altında orada burada 3 gün 5 gün kalır güvenlik açığı da oluşturuyor.

Sebebinin net olması gerekiyor, o tarihlerde sınavının olması gibi. Benim sebebim KYK yurduna sadece ek başvuruda başvurabilecek olmam. Başvurulardan sonra zaten çıkartılacağım.

Misafir öğrenci kontenjanı çoğunlukla yaz aylarında oluyor. İstanbuldaki kyklarda üniversite sezonu boyunca kontenjan olacağını bile sanmıyorum.

Sebebinin net olması gerekiyor, o tarihlerde sınavının olması gibi. Benim sebebim KYK yurduna sadece ek başvuruda başvurabilecek olmam. Başvurulardan sonra zaten çıkartılacağım.

Ben gideceğim ilin GSB'sini aradım diyor 19'unda KYK'lar açılacak o zaman gel misafir öğrenci başvurunu yap. Sende nasıl bir yol izlendi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı