Üsküdar'daki Leon çok temiz duruyor cidden KM olsun hasar durumu olsun çok iyi, ben aslında otomatik F1'li bi araç istiyordum bu yüzden İbiza ağır basıyordu ama Leon'da İbiza'dan üstün bi araç, yani ikisinin de benim için artıları var Leonlar ve İbizalar hakkındaki yorumlara göre bi seçim yaparım diye düşünüyorum.Fiyatlarına bakmadan açıklamalara ve resimlere baktım ağır hasar kaydı vs. var mı diye.
Leon dan Üsküdar'dakini, İbiza'lardan Bakırköy'dekini seçmiştim. Sonra fiyatlara bakınca aynı paraya 2013 İbiza yerine Leon alırım deyip Leon seçtim.
Ufak tefek kronik sesler dışında FR'lar sıkıntısız arabalar diye biliyorum.
Hocam Focus RS'i kim istemez ama gerek yakıt durumu gerek vergilendirmeler olsun imkansız bizim için. Ayrıca İbiza 180hp babamı zor ikna ettim o güç başımıza iş açar diyip duruyor.Benzin dert değilse Focus 2.5 Turbo
Fazla dersen:Ford Focus 2.5 ST Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Ford Focus 2.5 ST fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com 
Audi A3 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Audi A3 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com 
Hocam 2 yıldır araç size hiç ağır bi masraf açtı mı? Yani bakımlarından bahsediyorum ve yakıt durumu hakkında bi fikriniz var mı? Şehir içi, şehir dışı sakin ve agresif kullanımlarda yakıt durumu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.Leon FR modelini kullanıyoruz yaklaşık 2 yıldır. Her ne kadar ben kullanmasam da Abim ve Babam çok memnun.
Yakıt konusunda haklısınız kullanıcıya bağlı ama uzun yol sakin kullanımda 4 litre diyende var 6-7'nin altına düşmüyor diyen de var hangisi doğru söylüyor bilemedim.Araçta hasar kaydına takılma 10 15bine kadar gayet makuldur. Geçen hafta 2016 Jetta için tek far değiştirdim 1800 liraya. Önemli olan serviste yapılıp yapılmaması. Kendim 1.2 TSI 130HP Jetta (Stage 1) ve 1.4TSI 150HP Passat kullanıyorum. Yakıt tamamen senle alakalı basmazsan şehir dışı 3.5'e bile düşersin. Şehir içi sakin kullanım 6-8 arası. Sıkıştırırsan ucunu görmedim henüz ama rekor 23 Litre. Şahsen dolu Polo, Ibiza alacağıma boş, orta A3 alırım. Hem sürüş hem konfor kesinlikle kıyaslanmaz. 1.4 TSI 180HP motoru ilk kez gördüm büyük ihtimal turbo büyüktür bakımları hakkında bir şey diyemem.