İbiza vs Corsa vs Corolla

emrhn9576

Hectopat
Daha fazla  
2017 Corolla 1.33 Life.
2020 Corsa 1.5 D
2017 İbiza 1.0 ecotsi.
Bu üçünden hangi araba iyidir? Fiyat olarak Corolla 50 bin pahalı Corsa ve İbiza aynı fiyat.

Son düzenleyen: Moderatör:
2017 Corolla 1.33 Life.
2020 Corsa 1.5 D
2017 ibiza 1.0 ecotsi.
Bu üçünden hangi araba iyidir? Fiyat olarak Corolla 50 bin pahalı Corsa ve ibiza aynı fiyat.

2020 Corsa bence. Çekiş torku daha yüksek 1.5 olduğu için. Corolla 1.33 alırsan da bütçe dostu olur ama.

2017 Corolla 1.33 Life.
2020 Corsa 1.5 D
2017 İbiza 1.0 ecotsi.
Bu üçünden hangi araba iyidir? Fiyat olarak Corolla 50 bin pahalı Corsa ve İbiza aynı fiyat.

Ne için alacağına göre değişir. Tek yaşıyorsan ve şehiriçi kullanıyorsan ibiza 1.0 Eco TSI, uzun yol da yapıyorsan Corsa, kalabalık bir yerlere gidiyorsan veya bagaja eşya koyuyorsan Corolla derim.

Ne için alacağına göre değişir. Tek yaşıyorsan ve şehiriçi kullanıyorsan ibiza 1.0 Eco TSI, uzun yol da yapıyorsan Corsa, kalabalık bir yerlere gidiyorsan veya bagaja eşya koyuyorsan Corolla derim.
hocam golf 7 1.2 tsi manuel 2016 model 2017 çıkışlı 3 lokal boyalı 2si kapı biri çamurluk 98 bin km de midline plus 750 bin e ayarladım sizce değer mi yoksa daha iyisi var mıdır

Hocam golf 7 1.2 TSI manuel 2016 model 2017 çıkışlı 3 lokal boyalı 2'si kapı biri çamurluk 98 bin km de midline Plus 750 bin e ayarladım sizce değer mi yoksa daha iyisi var mıdır?

Fiyatına göre iyi sayılabilir ama 1.2 motor golfe pek gider mi bilmiyorum. Aynı motoru otomatik poloda kullanmıştım. Şehir içinde iş görür. Pek yakmaz ama hızlı olduğunu pek söyleyemem. Onun dışında golf güzel arabadır. Kaportası biraz daha iyi durumda olan arabalara göz atmanızı öneririm.

Fiyatına göre iyi sayılabilir ama 1.2 motor golfe pek gider mi bilmiyorum. Aynı motoru otomatik poloda kullanmıştım. Şehir içinde iş görür. Pek yakmaz ama hızlı olduğunu pek söyleyemem. Onun dışında golf güzel arabadır. Kaportası biraz daha iyi durumda olan arabalara göz atmanızı öneririm.
1.2 tsi 110 bg 0-100 ü 9.9 s gayet iyi kullananlarıda seri olduğu söylüyor. corolla 1.33 bakmaya gittim araba çok hantal geldi. lokal boya kapı altlarında var sadece ufak kazalar başka bir sıkıntısı yoksa alıcam artık şansa birkça güne alana kadar daha iyisi gelmezse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı