Ibiza vs Fabia

fourleafclover

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle iyi bayramlar diliyorum. Hatchback araç arayışında 2 araç arasında kaldık. 1. 2022 Seat Ibiza 1.5 fr 2. 2023 Skoda Fabia 1.5 monte carlo. İbiza'ya geldiğimizde bazı konulara göz gezdirdikten sonra malzeme kalitesinin vasat olduğunu söylemişler. Fabia'nın ise yetersiz olduğunu söylemişler. Sizce bu 2 araç arasından hangisi tercih edilmeli? Eksileri ve artıları ile beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. İyi günler dilerim.

Geniş bir model arıyorsan Fabia. Atik bir şey arıyorsan ibiza. Piyasası daha hızlı olan Ibiza en kötü Ibiza'dan Fabia'ya geçmek bir tık daha kolay olur.

Malzeme kaliteleri çok bir şey beklememek doğru neredeyse 2-3 yaşında araçlar 1.2 milyon TL satıyor. Piyasa koşullarına göre nasıl bir malzeme kalitesi bekliyorlar anlamadım. O yaştaki Leon 2 milyon civarında bırakında malzeme kalitesi farkıda olsun.

Geniş bir model arıyorsan Fabia. Atik bir şey arıyorsan ibiza. Piyasası daha hızlı olan Ibiza en kötü Ibiza'dan Fabia'ya geçmek bir tık daha kolay olur.

Malzeme kaliteleri çok bir şey beklememek doğru neredeyse 2-3 yaşında araçlar 1.2 milyon TL satıyor. Piyasa koşullarına göre nasıl bir malzeme kalitesi bekliyorlar anlamadım. O yaştaki Leon 2 milyon civarında bırakında malzeme kalitesi farkıda olsun.
Atik olan İbiza? Fabia Monte Carlo ile performans olarak hiç bir farkları yok. Fabia tercihim olurdu. Bence iç ve dış görüntü olarak da Fabia Monte Carlo daha renkli ve derli toplu bir tasarıma sahip.

Son düzenleme:
Atik olan İbiza?

Uzunluktan kaynaklı. Onun haricinde aynı motoru kullanıyorlar. Yakıt konusundan olayı ibiza'derim ve piyasası çok daha iyi bir durumda en satış kısmı daha rahat. Fabiaya kötü bir araç diyemem hatta ibiza'dan daha iyi konumda ama bu iki aracı karşılaştırırken hızlı satılsın diye ben İbiza'yı tercih ederim. Aralarında milim milim farklar var. Bariz şu üstün diyemem maalesef.

Bence iç ve dış görüntü olarak da Fabia Monte Carlo daha renkli ve derli toplu bir tasarıma sahip.
Bencisi yok daha iyi iç tasarım olarak. 😁

Öncelikle iyi bayramlar diliyorum. Hatchback araç arayışında 2 araç arasında kaldık. 1. 2022 Seat Ibiza 1.5 fr 2. 2023 Skoda Fabia 1.5 monte carlo. İbiza'ya geldiğimizde bazı konulara göz gezdirdikten sonra malzeme kalitesinin vasat olduğunu söylemişler. Fabia'nın ise yetersiz olduğunu söylemişler. Sizce bu 2 araç arasından hangisi tercih edilmeli? Eksileri ve artıları ile beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. İyi günler dilerim.
Ibiza.

MK3 kasa Fabia'yı 2016 yılında sıfır alıp geçen haftaya kadar (yaklaşık 9 sene) kullandım. Önerebileceğim bir araçtır. Herhangi bir sıkıntı da yaşatmadı. İki aracınd a motoru aynı. 2. elde de emin olun birbirine üstünlükleri yoktur. Gruplarda vs duyuyoruz ki benim aracı satsammı diye düşünüp noterde kendimi bulduğum süre arasındaki süre 24 saat değildi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı