Steam İbraz uyarısı nasıl kaldırılır?

Az önce amcam ile konuştum ve bana bankanın 1 haftalık süreç içerisinde halledileceğini söylediler biz onayladık demişler.

Az önce amcam ile konuştum ve bana bankanın 1 haftalık süreç içerisinde halledileceğini söylediler biz onayladık demişler.
Hocam enazından bankalar arası anlaşmazlık ortadan kaldırmışsınız yani 2038'e kadar hesabınız kilitlenmeyecektir ondan emin olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam enazından bankalar arası anlaşmazlık ortadan kaldırmışsınız yani 2038'e kadar hesabınız kilitlenmeyecektir ondan emin olabilirsiniz.

İçime su serptiniz gerçekten akşam amcam banka ile tekrar konuşacakmış. Ondan sonra tekrar desteğe yazacağım bakalım bu süreç ne kadar sürecek.

Hocam selamünaleyküm aradan 8 gün geçti ve Steam hesabımda ki eksi olarak gözüken para gitmiş ve şu duruma gelmiş, demek istediğim şu an ters ibraz durumundan çıkmış olduğum anlamına mı geliyor?

Son düzenleme:
Steam desteğe yazdınız mı hocam bankayla görüştüm herhangi bir itiraz durumu söz konusu değil tekrar kontrol eder misiniz neden benim hesabımda ki para gitti ve 2 şubata kadar hesabım kısıtlandı diye onlara soracaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…