İç ekranı kırılan iPhone 12'den nokta gibi mürekkep aktı sorun olur mu?

Brock Lesnar

Hectopat
Arkadaşlar iPhone 12'min iç ekranı kırıldı ve mürekkebi aktı. Daha fazla düşürmezsem mürekkep artmaz değil mi? Apple'a gittiğimde 9 bin TL gibi bir fiyat biçtiler gerçekten karşılayamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben telefonu hiç düşürmezsem sorunsuz 2-3 ay daha kullanır mıyım 2-3 aya ihtiyacım var yaptırmak için çalışacağım çünkü.

Hocam belli olmaz belki yarın ekranın tamamı mürekkep olur belki de 2-3 ay dayanır. Benim tavsiyem yaptırana kadar telefonu kullanmayın.

Hocam belli olmaz belki yarın ekranın tamamı mürekkep olur belki de 2-3 ay dayanır. Benim tavsiyem yaptırana kadar telefonu kullanmayın.
telefonu 3 gündür sorunsuz kullanıyorum şuan kırılalı 3 gün oldu

her hangi bir büyüme de olmamış sorun babamın duymaması parasını tamamiyle o verdi çünkü

Son düzenleme:
Telefonu 3 gündür sorunsuz kullanıyorum şu an kırılalı 3 gün oldu.

Herhangi bir büyüme de olmamış sorun babamın duymaması parasını tamamiyle o verdi çünkü.

Başka seçeneğiniz yok mecburen 2-3 ay bekleyecek. Benim tavsiyem babana söyle iilaki kızacak ama en azından haberi olsun.

Arkadaşlar iPhone 12'min iç ekranı kırıldı ve mürekkebi aktı. Daha fazla düşürmezsem mürekkep artmaz değil mi? Apple'a gittiğimde 9 bin TL gibi bir fiyat biçtiler gerçekten karşılayamam.

Apple Serviste değiştirmezseniz garantiniz devre dışı kalacak. Orijinal çıkma ekran taktırabilir veya yan sanayi orijinal kadar kaliteli olmasa da iyi bir yan sanayii ekran taktırabilirsiniz.

Mürekkep ise dağıladabilir, dağılmayadabilir. Küçük bir şey ise artana kadar kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…