İç İşleri Bakanlığı Mansur Yavaş hakkında soruşturma izni verdi

Durmazzali47

Hectopat
İç İşleri Bakanlığı Ankara konser yolsuzluğu davası kapsamında Mansur Yavaş hakkında görevi kötüye kullanma ve denetim görevini ihmal gerekçesiyle soruşturma izni verdi.
Geçen seneden beri dile getirilen konser meselesi bu sene bir davaya dönüştü ve Mansur Yavaş da hedefte. "Dokunulamaz" denen ve Ekrem İmamoğlu aday olamadığı takdirde CHP'nin muhtemel adayı olarak görünen Yavaş, ilk defa soruşturulacak.

Sizce bu davadan Yavaş aleyhine bir sonuç çıkar mı? Mansur Yavaş'ın adaylığının önü tutuklama ya da siyasi yasak yoluyla kesilmek istenir mi, yapılabilir mi ve yapılırsa sizce ne olur?

Kaynak: İçişleri Bakanlığından ABB Başkanı Yavaş ve özel kalem müdürü hakkında soruşturma izni

Hiçbir şey olmayacak halk bu sefer çok farklı yöntemlere gider çünkü.

Öyle bir şey olursa bence o kadar ileri gidemezler ama halktan çok tepki çekerler. Bu süreci bekliyorlardı demek ki diyor insan.

Hiçbir şey olmayacak halk bu sefer çok farklı yöntemlere gider çünkü.
1763820265224.png

Halkın yöntemi belli ver parayı bul maçayı (ne halt yersen ye 😂 )
23 yıl uyanmadığından değil şimdi Vatandaşlık maaşıla fakiri fukarayı PKK lı yapacaklar olay bu 😍 Alır bitas çorba 5 yıl sonra seçme hakkı bile kalmaz. Adam ne diyor İsmet inönü asker kaçağı derdik inanırdı halk bize diyor. Hüsamettin Cindoruk Mecliste otourmaktan başka bir iş yapmayan paşanın da çanakkaleyi kurtuluş savaşını ben kazandım diyenide Atatürk nutukta anlayor.
CaHaPa gelirse Apoyu salacaktı, ☺️

Son düzenleme:
100 yıllık vatanı bölmeye çalışanların ayağına gidiliyor. Vatana en ufak yararı olanlar teker teker türlü bahanelerle içeri atılıyor/atılmaya çalışılıyor. Ankara'yı çok önemsiyolarsa Mansur Yavaş'tan öncekileri soruştursunlar önce.

Sayın İçişleri Bakanımız Ali yerlikaya devlet için doğru olan neyse izini vermiştir.

Konser yok mu konser.

Dosya Ekleri

• İçişleri_Bakanı_Ali_Yerlikaya.jpg
    İçişleri_Bakanı_Ali_Yerlikaya.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 7

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı