OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 18 Mayıs 2024 #1 İç Mimar olmak istiyorum. Sayısaldan girmek istiyorum. Ne kadar maaş alabilirim? Kendimi olabildiğince bu bölümde nasıl geliştirebilirim?
İç Mimar olmak istiyorum. Sayısaldan girmek istiyorum. Ne kadar maaş alabilirim? Kendimi olabildiğince bu bölümde nasıl geliştirebilirim?
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 18 Mayıs 2024 #2 OnePC dedi: İç mimar olmak istiyorum. Sayısaldan girmek istiyorum. Ne kadar maaş alabilirim? Kendimi olabildiğince bu bölümde nasıl geliştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam bu iç mimarlık hakkında 50. konunuz oldu sanırım tebrik ederim.
OnePC dedi: İç mimar olmak istiyorum. Sayısaldan girmek istiyorum. Ne kadar maaş alabilirim? Kendimi olabildiğince bu bölümde nasıl geliştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam bu iç mimarlık hakkında 50. konunuz oldu sanırım tebrik ederim.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 18 Mayıs 2024 #3 372121 dedi: Hocam bu iç mimarlık hakkında 50. konunuz oldu sanırım tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam cevap alsam daha konu açar mıyım? Görmeyenler oluyor.
372121 dedi: Hocam bu iç mimarlık hakkında 50. konunuz oldu sanırım tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam cevap alsam daha konu açar mıyım? Görmeyenler oluyor.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 18 Mayıs 2024 #4 OnePC dedi: Hocam cevap alsam daha konu açar mıyım? Görmeyenler oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tarz şeyler için öne çıkar butonu var aşağıda yeni açılmış gibi en üste atıyor.
OnePC dedi: Hocam cevap alsam daha konu açar mıyım? Görmeyenler oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tarz şeyler için öne çıkar butonu var aşağıda yeni açılmış gibi en üste atıyor.
7 785052 Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 1.022 18 Mayıs 2024 #5 OnePC dedi: İç Mimar olmak istiyorum. Sayısaldan girmek istiyorum. Ne kadar maaş alabilirim? Kendimi olabildiğince bu bölümde nasıl geliştirebilirim? Genişletmek için tıkla... TÜİK yükseköğretim istihdam göstergeleri raporuna göre olan verileri yazacağım: Lisans mezunlarının kayıtlı istihdam oranı: İç Mimarlık: %62,3 Gruplara göre lisans mezunlarının aylık ortalama kazançları: İç Mimarlık: Çok düşük (207. sırada) Kazancı da düşük iş bulma oranı da düşük. Buna göre tercih yap.
OnePC dedi: İç Mimar olmak istiyorum. Sayısaldan girmek istiyorum. Ne kadar maaş alabilirim? Kendimi olabildiğince bu bölümde nasıl geliştirebilirim? Genişletmek için tıkla... TÜİK yükseköğretim istihdam göstergeleri raporuna göre olan verileri yazacağım: Lisans mezunlarının kayıtlı istihdam oranı: İç Mimarlık: %62,3 Gruplara göre lisans mezunlarının aylık ortalama kazançları: İç Mimarlık: Çok düşük (207. sırada) Kazancı da düşük iş bulma oranı da düşük. Buna göre tercih yap.