Selam dostlar.
Uzun zamandır hukuk okumayı düşünen savcı olmak isteyen ben şu anda vazgeçtim. Ruhu şad olsun bir savcımız geçen günler öldürülmüş.
Bir fikrim var, yorumlarınızı istiyorum. Artık karar vermem lazım, geç kalmamam gerekiyor, açık bir şekilde yorum yapmanızı istiyorum.
Şu anda moda tasarım okuyorum lisede, lise 3. el yeteneğim ciddi anlamda gelişiyor, bir yandan da iç mimarlığa, dekorasyona bir ilgim var. Diyorum ki üniversitede iç mimarlık okuyayım.
Çünkü biraz özgür meslek tercih etmek istiyorum, bunun yanında dil geliştirmek, oyunculuk eğitimi almak, tiyatroya çıkmak ki en en sevdiğim şeyler. Yani kısaca iç mimarlık ve oyunculuk (senaristlik, yönetlemenlik) düşünüyorum. Mezun olduktan bir süre sonra anlaşmalar sağlayıp sonra ofis açmayı düşünüyorum ki ayıptır söylemesi biraz çevre biraz maddi güç var diyelim. Baktım iç mimarlık yürütemedim, oyunculuğa kayarım. İkisi de benim için güzel şu an.
Peki çok mu zordur bu iç mimarlık? Nerelerde çalışabilirim bağımsız olup çalışmak mı güzeldir? Memur olmak mı? Yoksa özel sektör mü? Neler düşünüyorsunuz yorumunuz nedir? Merakla bekliyorum.