Oyeyxyjwkd Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 58 28 Temmuz 2024 #1 Çok merak ettiğim bir şey var, bir iç mimar normal bir mimarın işini yapabilir mi? Örnek veriyorum; yapılacak bir binanın dış tasarımını iç mimar yapabilir mi?
Çok merak ettiğim bir şey var, bir iç mimar normal bir mimarın işini yapabilir mi? Örnek veriyorum; yapılacak bir binanın dış tasarımını iç mimar yapabilir mi?
iremss Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Temmuz 2024 #2 Yeteneğe bağlı olduğunu düşünüyorum. Ben iç mimarlık okuyorum ve yap denilse yapamam iç ve dış dizayn çok farklı.
Yeteneğe bağlı olduğunu düşünüyorum. Ben iç mimarlık okuyorum ve yap denilse yapamam iç ve dış dizayn çok farklı.
Oyeyxyjwkd Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 58 28 Temmuz 2024 #3 iremss dedi: Yeteneğe bağlı olduğunu düşünüyorum. Ben iç mimarlık okuyorum ve yap denilse yapamam iç ve dış dizayn çok farklı. Genişletmek için tıkla... Peki iç mimarlığın iş olanakları nasıl.
iremss dedi: Yeteneğe bağlı olduğunu düşünüyorum. Ben iç mimarlık okuyorum ve yap denilse yapamam iç ve dış dizayn çok farklı. Genişletmek için tıkla... Peki iç mimarlığın iş olanakları nasıl.
7 785052 Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 1.022 28 Temmuz 2024 #4 Oyeyxyjwkd dedi: Peki iç mimarlığın iş olanakları nasıl. Genişletmek için tıkla... İnşaat sektörü mesleklerinin genel olarak iş olanakları çok kısıtlı.
Oyeyxyjwkd dedi: Peki iç mimarlığın iş olanakları nasıl. Genişletmek için tıkla... İnşaat sektörü mesleklerinin genel olarak iş olanakları çok kısıtlı.