İç saha formasıyla taraftar forması arasındaki fark nedir?

Zeynep89

Yoctopat
Daha fazla  
Galatasaray'ın 2024 2025 formasını erkek arkadaşıma almak istiyorum fakat iç saha formasıyla taraftar forması arasındaki fark ne tam olarak? Hangisi alırsam beğenir?

Kumaşı vs daha kaliteli oluyor ama aradaki fiyat farkına değmez, taraftar forması almanı öneririm.

İç saha forması teri çekmez sporcular için özel tasarlanır hava alacak şekildedir.
Taraftar forması normal tişört ama kaliteli kumaş bu.
Benim bildiğim.

Galatasaray'ın 2024 2025 formasını erkek arkadaşıma almak istiyorum fakat iç saha formasıyla taraftar forması arasındaki fark ne tam olarak? Hangisi alırsam beğenir?

Saha almalısın bence.

Kumaşı vs daha kaliteli oluyor ama aradaki fiyat farkına değmez, taraftar forması almanı öneririm.

Hocam iç saha varken taraftar alınmaz gerçekten.

Deplasmanda alabilirsin daha hoş duruyor.

Genel olarak iki ürünün pek çok benzer görünümü vardır. Fakat detaylı kısımlarında birçok fark vardır. Logolarda kullanılan teknoloji aynı değildir. Futbolcu formalarındaki logolar basılmadan önce sıcak baskı teknolojisi ile formalar üzerine basılmaktadır. Birçok dizaynda da olduğu gibi formanın hafifliği ve vücut üzerinde dar bir kesime sahip olması. Taraftar formasında ise formaların daha ucuz olması ile beraber, daha düşük teknoloji kullanılarak direk dikiş ve baskı yöntemi ile üretilmektedir.

Bedenleri aynı değildir, futbolcu forması dar kesimdir. Futbolcu forması termal bir kumaşa sahiptir, nefes alan kumaşa sahiptir. Yapıları aynı değildir, taraftar formaları tek tiptir oyuncu formalarının yapıları her zaman ürüne göre değişiklik gösterir. Forma arkasına baskı yapıldığı zaman maç formasında rahatsızlık hissedilmez çünkü ona göre tasarlanmıştır fakat taraftar forması biraz daha bol kesim olduğu için o sıcak baskıyı bozabilir.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-01_002447053.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 444
  • resim_2024-08-01_002459541.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 344
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…