İç savaş çıkar mı?

Makaleler
4
Kafaya Takan Adam adlı kanalda "Afgan göçü" adlı videoyu izliyordum. Sonra yabancı biri tarafından yazılan şu yorumu gördüm:

Wapir ben abi ben demiştim diye başlıyorum, kusura bakma şimdiden, önlem almasanız savaş çıkacak ve bunlar Taliban'ın öğrencileri, yakında bombalar patlamaya başlar ve bunlar tam bir Taliban. Türkiye'de savaş çıkarmaya geldiler. Yine diyorum, savaş yakın ve o gün bir telefonuna bakarım, gelirim istedigin yere. Bize girmeye çalıştılar, Rusya izin vermedi. Sınırda çatışma çıktı ama giremediler ve rota Türkiye'ye çevirdiler. Başarılı oldular. Sınır sanki yok gibi ve yangınlar bilerek yapıldı. Türk kardeşlerim yangınla meşgul olsun, onlar girsin diye ve o yanan yerler bil bakalım kimler satın aldı? 2 sene sonra gör, orası tatıl, belde yeri olur ve Afgan'lara gelince, bunlar tabii terör örgütü. Çok beklemezin abi, 3 ay veriyorum, felaketler geliyor, saygılar ve hürmet, abi. Ben Wapir. Ben buradayım, araman yeter, hemen gelirim.

Sizce iç savaş çıkar mı? Adamın dedikleri gerçek geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Birazcık çevirinin azizliğine uğramış

Adamların surat ifadesinden de anlaşılıyor zaten.... Nerede bizi yönetenler? Bari açıklama yapsınlar. Din kardeşine.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…