O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 30 Mart 2022 #1 Uzun süren hapisten sonra tekrar döndüler. Şu 2 gündür aklımdan çıkmıyor, dinleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Uzun süren hapisten sonra tekrar döndüler. Şu 2 gündür aklımdan çıkmıyor, dinleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.354 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 30 Mart 2022 #2 Birkaç şarkılarını dinliyorum ama yakından takip etmiyorum. Neden hapse girmişlerdi?
ReastngdaBest Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 30 Mart 2022 #3 Lee Yubin dedi: Birkaç şarkılarını dinliyorum ama yakından takip etmiyorum. Neden hapse girmişlerdi? Genişletmek için tıkla... Evet bende merak ettim bak şimdi bunu. "sad bitch" ile "смерти больше нет" şarkılarını dinlemiştim. Garip bir tarzları var.
Lee Yubin dedi: Birkaç şarkılarını dinliyorum ama yakından takip etmiyorum. Neden hapse girmişlerdi? Genişletmek için tıkla... Evet bende merak ettim bak şimdi bunu. "sad bitch" ile "смерти больше нет" şarkılarını dinlemiştim. Garip bir tarzları var.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 30 Mart 2022 #5 Lee Yubin dedi: Birkaç şarkılarını dinliyorum ama yakından takip etmiyorum. Neden hapse girmişlerdi? Genişletmek için tıkla... Kendi ülkesine muhallif, Rus politikasını sürekli eleştiriyor. Ayrıca:
Lee Yubin dedi: Birkaç şarkılarını dinliyorum ama yakından takip etmiyorum. Neden hapse girmişlerdi? Genişletmek için tıkla... Kendi ülkesine muhallif, Rus politikasını sürekli eleştiriyor. Ayrıca:
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 30 Mart 2022 #6 3 saniye bakınca rage attıran şarkılardan biri, bayılıyorum bunlara.