İcardi sakatlandı!

Maçta tam performans oynayabileceğini sanmıyorum umarım oynayacağım diyerek kendini daha kötü yapmaz.

Galatasarayla dalga geçen yarım akıllıları görüyorum internette (forumda değil), yok 5-0, 8-0 gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor. Maç sonunda sıfatlarını çok merak ediyorum.

Galatasarayla dalga geçen yarım akıllıları görüyorum internette (forumda değil), yok 5-0, 8-0 gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor. Maç sonucu sıfatlarını görmeyi çok istiyorum.
Olursa çok şaşırma kanatlar ve bekler çok kötü sizin (sacha hariç).

Galatasaray'la dalga geçen yarım akıllıları görüyorum internette (forumda değil), yok 5-0, 8-0 gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor. Maç sonucu sıfatlarını görmeyi çok istiyorum.

8-0 yenilecek kadar ne GS'nin berbat bir oynayışı ne de bayern in harika bir performansı var. En baba 4 atarlar. Hadi 5

GS'ye destek verdim ama yanlış anlaşıldım sanırım.
Yanlış anlaşılmadın, 4 yada 5 yiyeceğimizi sanmıyorum. Yesek yesek en fazla 2 veya 3 (umarım yemeyiz) olur diye düşünüyorum. Benim tahminim kazansak da kaybetsek de yediğimiz ve attığımız goller arasında aman aman bir fark olmaz. 2-1 gibi bir skorla kazanırız veya kaybederiz diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…