@Melih0192 evet de kanat bek olmasina rağmen savunmayı neredeyse hiç yapmıyor rosierden bindirme yiyen birine musiala coman ne yapar sen düşün. Bir de ilk 11 goreztkanin sakatlığından dolayı çok ofansif gedson veya fred olsa tempolu çıkışlarda fena olurdu. Onun dışında tete ins 11 başlamaz tam barış alperlik maç bekte DOS'luk adam oynuyor.
@Melih0192 bunu dediğimde muhtemel 11 de angelino yaziyodu . Fena oynamadı ama yoruldu ferdi ve szymanski olsa yeniyodunuz ciddi ciddi. Ama dediğim gibi gsnin kanat ve bekleri zayıf gözüküyor. Defans ne kadar iyi oynasa da.
Zanioloyu yollamasa gs net şampiyon derdim ligde ama iyi ki yollamışlar valla ve monchide almaz gibi.
@Melih0192 bunu dediğimde muhtemel 11 de angelino yaziyordu. Fena oynamadı ama yoruldu ferdi ve szymanski olsa yeniyordunuz ciddi ciddi. Ama dediğim gibi GS'nin kanat ve bekleri zayıf gözüküyor. Defans ne kadar iyi oynasa da.
Ferdi ve szymanski bizde olsa Galatasaray 2-1 Bayern Münih'i yenerdi keşke bir maçlık olsaydı neyse ludogorets maçında şovunu izleyeceğiz Fenerbahçe'nin.
@Melih0192 bizim için işler bu sene rahat ya gs macina kadar puan kaybı olacağını düşünmüyorum. Bide konferansta Aston villa falan çekerek tehlikeli olabilir onun dışında yeneriz çoğu maçı.
@Melih0192 bizim için işler bu sene rahat ya GS macina kadar puan kaybı olacağını düşünmüyorum. Bir de konferansta Aston villa falan çekerek tehlikeli olabilir onun dışında yeneriz çoğu maçı.
@Melih0192 geçen sezon tek öyleydi ama o maça gelene kadar çok kötü oynadığımız maçlar vardı ve hep penaltılarla cozuyoduk maçları. Karagümrükten 4 yedik Konya yendi bizi Ümraniyespor berabere bitti. Giresun'a yenildik. Sonra Trabzon da yendi falan. Sonra dünya kupasına kadar haftada 3 maça çıktık falan. Ondan sonra Lincoln ve luan peres sakatlandı lincolnden hiç verim alamadık kaliteli topçu olmasına rağmen. Anlatırken bile gerilim filmi gibi valla. Kendim için söyleyeyim sadece Sivas maçından sonra o havaya biraz girdim ama Giresun maçını verip şampiyon olamazsın belliydi.
@Melih0192 adana maçı dışı kesin yapmayiz ts yada bjkde o hava yok. Adana içinde baya tehlikeli mac ama alma ihtimalimiz baya yüksek.