İcardi sezonu kapattı!

Tottenham maçında sağ diz ön çapraz bağları koptu.
Hadi be. Berbat bir duruma benziyor. Futbol ile pek alakam yoktur ancak çok uzun sürecekmiş gibi geliyor. Tedavi olsa bile, eskisi gibi olacağını sanmıyorum şahsen. Tendon kopmaları kalıcı hasar bırakabiliyor.

Sezon sonuna kadar sahalardan uzak kalması, yaklaşık kaç ay ediyor?

Tüh ya.

Hadi be. Berbat bir duruma benziyor. Futbol ile pek alakam yoktur ancak çok uzun sürecekmiş gibi geliyor. Tedavi olsa bile, eskisi gibi olacağını sanmıyorum şahsen. Tendon kopmaları kalıcı hasar bırakabiliyor.

Ortalama 6-7 ay.

Hocam tam bir tarih verilmedi ama buna ek menisküs hasarı da varmış. Aşağı yukarı 5-6 ay sahalardan uzak kalacağı söyleniyor.

Tüh ya.

Ortalama 6-7 ay.
Yani 6 ay boyunca sahalardan uzak kalacak. 6 Ay sonrasına da hiç olmamış gibi sahalara da geri döneceğini sanmıyorum. Kalıcı hasar bırakacaktır muhtemelen. Ha kariyeri bitti denebilir mi sanmam ama eski performansını verebilir mi bilmiyorum.

Belki de sorunsuz bir şekilde iyileşir ve denilen sürede tekrar, belki daha erken bir sürede sahalara geri döner. Durumun ciddiyetine de bağlı.

Yani 6 ay boyunca sahalardan uzak kalacak. 6 Ay sonrasına da hiç olmamış gibi sahalara da geri döneceğini sanmıyorum. Kalıcı hasar bırakacaktır muhtemelen. Ha kariyeri bitti denebilir mi sanmam ama eski performansını verebilir mi bilmiyorum.

Belki de sorunsuz bir şekilde iyileşir ve denilen sürede tekrar, belki daha erken bir sürede sahalara geri döner. Durumun ciddiyetine de bağlı.
Çapraz bağ kopması problem futbolda dediğiniz gibi. Tabii ki eskisi gibi donemez artik. Galatasaray’ın parasını yiyip tatil yapma vakti geldi. İcardinin de işine gelmiştir.

Zaten Osimhen'in aksine santrafor değil forvet olduğu için maç içerisinde çok fazla koşmuyordu hocam ama İcardi takımın omurgalığını yapıyordu. Gerek pas dağıtımı gerek savunmaya yardımcılık tarzında ve zaten atılan 10 golün 7'sinde atakta en çok payı olan kişi İcardi oluyordu. Umarım eski performansı ile en iyi şekilde dönebilir.

Çapraz bağ kopması problem futbolda dediğiniz gibi. Tabii ki eskisi gibi donemez artik. Galatasaray’ın parasını yiyip tatil yapma vakti geldi. İcardinin de işine gelmiştir.
Hocam Galatasaray sözleşmesini askıya almayı düşünmüş ancak çok büyük ayıp olduğunu düşünüyorum bunun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı