xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 24 Şubat 2021 #11 Andar Han dedi: Notere gidip ne yapacak? Patent kurumları mevcut, onlara başvurulması gerekir. Araştırma yapılır, daha önce böyle bir ürün yapılmış mı? Minvalinde. Tabi bu işlemler belli bir ücret karşılığında yapılır. Genişletmek için tıkla... Noter kısmi olarak size telif hakkı veriyor. En azından benim bildiğim bu.
Andar Han dedi: Notere gidip ne yapacak? Patent kurumları mevcut, onlara başvurulması gerekir. Araştırma yapılır, daha önce böyle bir ürün yapılmış mı? Minvalinde. Tabi bu işlemler belli bir ücret karşılığında yapılır. Genişletmek için tıkla... Noter kısmi olarak size telif hakkı veriyor. En azından benim bildiğim bu.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.593 Makaleler 3 Çözümler 66 24 Şubat 2021 #12 xbea dedi: Noter kısmi olarak size telif hakkı veriyor. En azından benim bildiğim bu. Genişletmek için tıkla... Notere gideceğinize, Telif Hakları Genel Müdürlüğü'ne başvurun daha ucuza halledersiniz.
xbea dedi: Noter kısmi olarak size telif hakkı veriyor. En azından benim bildiğim bu. Genişletmek için tıkla... Notere gideceğinize, Telif Hakları Genel Müdürlüğü'ne başvurun daha ucuza halledersiniz.