Ice coaled için fiyat fazla kazık. 8TL için ByNoGame ile uğraşmayın, Steam'e Nays ile para yükleyin %20 iade veriyor zaten.
20 TL ByNoGame kuponum var ayrıca Nays hesabım 18 yaşında olmadığım için doğrulayamıyorum Papara var.
Ice coaled için fiyat fazla kazık. 8TL için ByNoGame ile uğraşmayın, Steam'e Nays ile para yükleyin %20 iade veriyor zaten.
api scam yemişsin çok popüler bu olaylar bu yüzden genellikle keydrop kullanıyorum para vs. işleri içinHocam şöyle aslında konusunu açtım moderatörler reddetti nedendir bilmem bilinçlenmenizi istemiyor sanırım bir siteye kaydolurken Steam hesabımı girdim API key oluşturmuş ben bilmiyordum tabii sonra abime bıçak eldiven falan attım biraz takılıyım dedi ona gönderdim bot olsa gerek insan bu kadar hızlı yapamaz bu işlemi bir anda iptal oldu başka birine aktarıldı eşyalar.
Bütçem varda redlinea MW yakışmıyor hocam az aşınmışıda çok pahalı fronside da düşünüyorum aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.