Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 363 2 Aralık 2022 #1 Her bilgisayarımı açtığımda çıkıyor denetim masasına gittim gözükmüyo en sonunda dosyasını buldum sildim recorder.exe diye kaldı napabilirim? Dosya Ekleri 2.PNG 3,8 KB · Görüntüleme: 91
Her bilgisayarımı açtığımda çıkıyor denetim masasına gittim gözükmüyo en sonunda dosyasını buldum sildim recorder.exe diye kaldı napabilirim?
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #2 Keremdigital dedi: Her bilgisayarımı açtığımda çıkıyor denetim masasına gittim gözükmüyo en sonunda dosyasını buldum sildim recorder.exe diye kaldı napabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Revo Uninstaller kullanarak silin. Sizin için daha kolay olur. Artı 0 Eksi
Keremdigital dedi: Her bilgisayarımı açtığımda çıkıyor denetim masasına gittim gözükmüyo en sonunda dosyasını buldum sildim recorder.exe diye kaldı napabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Revo Uninstaller kullanarak silin. Sizin için daha kolay olur.