Ice Tea şeftali şekersiz 2 litre kaldırıldı mı?

Merhaba, bundan 1-2 ay önce Migros'tan sipariş ettiğim ice tea şeftali 2 litre şekersizi artık hiçbir sitede bulamıyorum. Teneke satılıyor hep, kaldırıldı mı bu?

Şekersiz değil... Bunların ne kadar zararlı olduğunu biliyor musunuz? İçmeyin daha iyi suklaroz ve asesülfamdan bahsediyorum, tatlandırıcılar da var onun da ne olduğu belli değil yapay olduğu kesin de zaten doğal olsa yazarlar.

1721827982106.png

Bundan mı bahsediyorsunuz eğer bulamıyorsanız uygulamasından sipariş vermeyi deneyin https://www.migros.com.tr/lipton-ice-tea-seftali-pet-2-l-p-7afacf
Bu şekersiz değil maalesef.

Şekersiz değil... Bunların ne kadar zararlı olduğunu biliyor musunuz? İçmeyin daha iyi suklaroz ve asesülfamdan bahsediyorum, tatlandırıcılar da var onun da ne olduğu belli değil yapay olduğu kesin de zaten doğal olsa yazarlar.

Eki Görüntüle 2262868
Bağımlılık hocam sigaram yok bari bunu içeyim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_33.png
    Screenshot_33.png
    291,2 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_34.png
    Screenshot_34.png
    233,3 KB · Görüntüleme: 63
Bir litre hocam bu mudur? İkisi yok.

Dosya Ekleri

• IMG_20240726_084304_644.jpg
    IMG_20240726_084304_644.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 46
2 lt şekersiz olana hiç denk gelmedim ben. Hocam benim başka bir sorum olacak, liptona ve migrosa da mail attım ama dönmediler. Ice tea şekersiz olarak neden sadece şeftali aromalı üretiyorlar ? Fuse tea sanırım hiç şekersiz üretmiyor, fuse tea mango aromalı çok farklı bir tat, şekersizini yapsalar yok satar. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı