Dursun Papi
Hectopat
Merhaba, bundan 1-2 ay önce Migros'tan sipariş ettiğim ice tea şeftali 2 litre şekersizi artık hiçbir sitede bulamıyorum. Teneke satılıyor hep, kaldırıldı mı bu?
Merhaba, bundan 1-2 ay önce Migros'tan sipariş ettiğim ice tea şeftali 2 litre şekersizi artık hiçbir sitede bulamıyorum. Teneke satılıyor hep, kaldırıldı mı bu?
Bu şekersiz değil maalesef.Bundan mı bahsediyorsunuz eğer bulamıyorsanız uygulamasından sipariş vermeyi deneyin https://www.migros.com.tr/lipton-ice-tea-seftali-pet-2-l-p-7afacf
Bağımlılık hocam sigaram yok bari bunu içeyim.Şekersiz değil... Bunların ne kadar zararlı olduğunu biliyor musunuz? İçmeyin daha iyi suklaroz ve asesülfamdan bahsediyorum, tatlandırıcılar da var onun da ne olduğu belli değil yapay olduğu kesin de zaten doğal olsa yazarlar.
Eki Görüntüle 2262868
Bu şekersiz değil maalesef.
Bağımlılık hocam sigaram yok bari bunu içeyim.
Bunlar daha sağlıklı hocam cebinizi zorlamıyorsa bunlardan için![]()
Hocam ben yılların ice tea içicisiyim.Söyledikleriniz baya vurucu oldu,daha önce hiç bu kadar ağır eleştiri almadım ice tea hakkında.Kim bilir belki de bıraktırdınız bana,zaten evde yokBunlar daha sağlıklı hocam cebinizi zorlamıyorsa bunlardan için
Daha sağlıklı da garip oldu o tamamen zehir diyebilirim.
Hocam ben yılların ice tea içicisiyim. Söyledikleriniz bayağı vurucu oldu, daha önce hiç bu kadar ağır eleştiri almadım ice tea hakkında. Kim bilir belki de bıraktırdınız bana, zaten evde yok![]()
Afiyet olsun hocam,en son a101’den almıştım 2 litreliklerden.Bir litre hocam bu mudur? İkisi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.