Merhaba, bundan 1-2 ay önce Migros'tan sipariş ettiğim ice tea şeftali 2 litre şekersizi artık hiçbir sitede bulamıyorum. Teneke satılıyor hep, kaldırıldı mı bu?
Merhaba, bundan 1-2 ay önce Migros'tan sipariş ettiğim ice tea şeftali 2 litre şekersizi artık hiçbir sitede bulamıyorum. Teneke satılıyor hep, kaldırıldı mı bu?
Şekersiz değil... Bunların ne kadar zararlı olduğunu biliyor musunuz? İçmeyin daha iyi suklaroz ve asesülfamdan bahsediyorum, tatlandırıcılar da var onun da ne olduğu belli değil yapay olduğu kesin de zaten doğal olsa yazarlar.
Şekersiz değil... Bunların ne kadar zararlı olduğunu biliyor musunuz? İçmeyin daha iyi suklaroz ve asesülfamdan bahsediyorum, tatlandırıcılar da var onun da ne olduğu belli değil yapay olduğu kesin de zaten doğal olsa yazarlar.
Hocam ben yılların ice tea içicisiyim.Söyledikleriniz baya vurucu oldu,daha önce hiç bu kadar ağır eleştiri almadım ice tea hakkında.Kim bilir belki de bıraktırdınız bana,zaten evde yok
Hocam ben yılların ice tea içicisiyim. Söyledikleriniz bayağı vurucu oldu, daha önce hiç bu kadar ağır eleştiri almadım ice tea hakkında. Kim bilir belki de bıraktırdınız bana, zaten evde yok
2 lt şekersiz olana hiç denk gelmedim ben. Hocam benim başka bir sorum olacak, liptona ve migrosa da mail attım ama dönmediler. Ice tea şekersiz olarak neden sadece şeftali aromalı üretiyorlar ? Fuse tea sanırım hiç şekersiz üretmiyor, fuse tea mango aromalı çok farklı bir tat, şekersizini yapsalar yok satar.