Icebucket'lar artık ALS hastaları için kullanılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GemoSant

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ülkemizde Icebucket etkinliği artık yardım kampanyasından çıkıp daha çok: herkes yapıyor, havalı gözüyle bakılan bir oyun haline geldi. Bu konuyu açma sebebim buradaki abi ve kardeşlerimin de böyle yanlış hareket etmemesini istediğim içindi.
Not: ALS hastaları için yapılan bu etkinliğe karşı değilim. Sadece ülkemizde bunun bir oyun haline getirilmesi beni sinirlendiriyor.

Katılıyorum artık oyun haline geldi yakan top gibi herkes birbirine atıyor bu kural ama oyun haline geldi. Bazıları ALS hastalarını umursamadan sadece eğlence amaçlı yapıyor.

Hiçbir şekilde yapmam insanlar eğlence haline getirdi ayrıca Afrika'da insanlar susuzluk çekiyor biz har vurup harman savuruyoruz. Param olsa, çalışan bir birey olsam elimden geldiği kadar bağış yaparım.

Hiçbir şekilde yapmam insanlar eğlence haline getirdi ayrıca Afrika'da insanlar susuzluk çekiyor biz har vurup harman savuruyoruz. Param olsa, çalışan bir birey olsam elimden geldiği kadar bağış yaparım.
Al işte adam dediğin böyle olacak.
@kazuhir4 örnek al.

Ona da meydan okudular. Bu meydan okumayı kabul etmemeli bence. Meydan okuyan arkadaşlarının oyun amaçlı yaptığından da eminim. Onun bir suçu yok yani. Sadece aklıma geldi onu da uyarayım dedim.

Ona da meydan okudular. Bu meydan okumayı kabul etmemeli bence. Meydan okuyan arkadaşlarının oyun amaçlı yaptığından da eminim. Onun bir suçu yok yani. Sadece aklıma geldi onu da uyarayım dedim.
Anladım. ALS acıyorum ben daha soğuk su ile banyo yapamıyorum ya içim sızlıyor bazen

Bırak bu oyunu oynayanlar üzülsün. En azından bunu eglence amaçlı yapmayanların içindeyiz.

Bağış yapabilecek durumunuz varsa bağış yapın arkadaşlar yada kendi aranda ice bucket yaparsın videoya alıp Facebook'a vb. atmak saçma.

Afrika ile ne alakası var? Saçma sapan Afrikaya bağlayan insanlar var. Eğlence unsuru olduğunu herkes biliyor. Gönlünden ne kopuyorsa koy gitsin. 5 dolar ise 5 dolar, ver gitsin. Çok mu zor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…