İçeride kalan eski kartuş sorun yaratır mı?

Funny Valentine

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. ben farklı bir marka kartuş aldım ama önceki kartuştan biraz kalmış, sorun çıkartır mı?

Merhabalar. Ben farklı bir marka kartuş aldım ama önceki kartuştan biraz kalmış, sorun çıkartır mı?

Mürekkep kurumadıysa sıkıntı yaratmaz. Yazıcınız inkjet mi yoksa laser mi daha detaylı yazarsanız alacağınız cevapta daha tatminkar olur.

Bitmeye yakın ise doldurun. Ufak bir boşluk hava alırsa bu sefer sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Bitmeye yakın ise doldurun. Ufak bir boşluk hava alırsa bu sefer sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Bitmiş direk biraz damla kalmış hava girmedi hiç kapaklı ana kapağı açık olsa bile havadan koruyan kapak var.

Bitmiş direk biraz damla kalmış hava girmedi hiç kapaklı ana kapağı açık olsa bile havadan koruyan kapak var.
Kastım o şekilde değil. Mürekkep çekerken o esnada haznedeki havayı içerisine alırsa havadan dolayı sürekli problem yaratmaya başlar. Bu sorun yüzünden yazıcısı sorunlu bir çok dostum var. Ona istinaden belirtmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…