İçeride kedi yavrulamış

Percival

Kilopat
Makaleler
3
Burada kedi besleyen çok fazla kişinin olduğunu bildiğim için konu açıyorum. Evimin 3. katı boş orada kanatlı hayvan besliyorum yüksek ihtimalle çatıdan girmiş yavrulamış. Beslediğim yavruları bahçeye çıkarmıştım, odanın pencerelerini kapısını açık bırakmıştım havalansın diye gelince orada gördüm biraz korkuttum inşallah geri gelir(kedi tilki gibi katildir, bütün yavruları yer). Odaya girdiğini görünce kedinin arkasına gittim kapıyı açtım çorap zannettim meğer yavruymuş. 2 tane az doğmuş gibi. Sevecektim ama koku siner sonra yavruları atar diye ellemedim. Ben bunlara ne vereyim ne yapayım annesi bunları atmadan beslesin baksın. Bir kez karton kutuda doğmuştu onu zor bela dışarıya çıkardım bir şey olmadı yavruları götürdü ama vicdan azabı hala çekiyorum. Bunlar yeni doğan mı yoksa 2 haftalık falan mı oluyor? alttaki ölmüş sandım ama sallayınca kıpırdadı. Ne zaman büyürler.

Gözleri açıksa 2 2.5 haftadan büyüktürler, anneleri yaşıyor mu?

Gözleri açıksa 2 2.5 haftadan büyüktürler, anneleri yaşıyor mu?
Korkuttuğum annesiydi yüksek ihtimalle. Bilgim yok, dokunulur mu? süt verilir mi? ne yer ne içer nasıl bakılır diye soruyorum soruyla cevap veriyorsun. Açıklama kısmında belirttim bildiklerimi zaten.

Korkuttuğum annesiydi yüksek ihtimalle. Bilgim yok.

Annesini korkutma annelerini 2 saatte bir emmezlerse ölebilirler.
Korkuttuğum annesiydi yüksek ihtimalle. Bilgim yok, dokunulur mu? süt verilir mi? ne yer ne içer nasıl bakılır diye soruyorum soruyla cevap veriyorsun. Açıklama kısmında belirttim bildiklerimi zaten.
Süt verebilirsin evet ama gereksiz zaten 2 taneler annelerini emseler yeter.

@Shoot Dostum kediyi kendi hayvanlarımı yemesin diye korkuttum öldürmedim sonuçta pışt pışt el kol bir şey. Sonradan peşine gidince fark ettim bu yavruları yoksa öyle bir şey yapmazdım. Sırf bunun için çıkış kapısın altında delik açtım merdivenden çıkarak rahat girsin çıksın diye. Artık hesabını yaparsın. Süt versem bile bunların gözü kapalı olduğu için içemez herhalde. Dokunsan koku muhabbeti olur annesi bakmaz dediler.

Kendi hayvanlarını yemez sen elleme korkutma onu yabancı köpek, kedi gelirse annesi parçalar zaten korur yavrularını. Sütü sen verme 2 taneler annelerini emsinler sen annelerine yemek koy.

Şuan onlar için en iyisi anne sütü. Normal süt vermeyin yavru kediler için zararlı. Bizim içtiğimiz sütle onların içtiği süt bir olmuyor.

Eğer sizin için sorun yoksa annesinin doğurdukları yerde kalmaları en iyisi. Zaten sizi tehdit olarak algıladıysa muhtemelen yavruları başka bir yere taşır.

Ekstra olarak ne kadar hızlı büyüyecekleri beslenme şartlarına göre değişiklik gösteriyor. Ama genel olarak 6-7 aylık olunca kendi günlük aktivitelerini yerine getirebilecek hale geliyorlar.

Benim için sorun yok, taşımasın hayvan ürkmesin diye ne yapılır diye soruyorum. Kediler hakkında ilgim ve bilgim yok. Tamamdır teşekkürler öğrenmek istediğim buydu.

Hocam kanatlı hayvan bakıyormuşun ayrı bakmalısın kedi yer kanatlı hayvanlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…