İçeriği bilinmeyen linke tıklanırsa ne olur?

Will Bettelheim

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, Google'da araştırma yaparken yanlışlıkla uzantısı sıkıntılı olan bir linke tıkladım, Rusça yazıları gördüm ve anında kapattım. Tıklamamla kapatmam arasında 1 2 saniye vardır, Kaspersky girişte uyarı vermedi herhangi bir sorun oluşturur mu? E-postalarımın şifresini değiştirmeme gerek var mı? Ayrıca linkin konu başlığı Türkçe ve aradağım konu ile ilgiliydi.

1679767737935.png

Microsoft Defender.
Application guard.
Kurun ve bilmediğiniz birlinke tıklarken eklentilerden yeni korumalı pencere deyin ve tıklayın sanal makinede bir pencere acılır ve güvende olursunuz.

Sorun oluşturmaz hocam Kaspersky uyarı vermemişse. Google'da arama yapınca çıkan siteler genelde reklam veya boş oluyor zaten. Google'ın bu soruna el atması lazım artık.

Bildiğim kadarıyla bu olayı Kaspersky'da yapıyor, sitenin içerisine atmadan uyarı penceresi veriyor.

Bunda sanal makine de açıyor ve virüslü olsa bile size bulaşmıyor YouTube'da kurulum videoları var bakbilirsiniz.

Son günlerde çok çıkmaya başladı bu tür siteler, zaten vardı. Ama son günlerde çok arttı. .xyz .pl .cz domainler ucuz ondan zaten sitenin altında anlamsız keyword dolu ordan sıkıntılı olduğunu anlarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı