4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 25 Mart 2023 #11 Will Bettelheim dedi: Bildiğim kadarıyla bu olayı Kaspersky'da yapıyor, sitenin içerisine atmadan uyarı penceresi veriyor. Genişletmek için tıkla... Ya sorun yok güven bana linki VirusTotal'e at vt link paylaş ben de gireyim
Will Bettelheim dedi: Bildiğim kadarıyla bu olayı Kaspersky'da yapıyor, sitenin içerisine atmadan uyarı penceresi veriyor. Genişletmek için tıkla... Ya sorun yok güven bana linki VirusTotal'e at vt link paylaş ben de gireyim
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Mart 2023 #12 Conqueroor dedi: Rus linkleri en çok korktuğum şey benim de. Her şey olabilir umarım olmaz. Genişletmek için tıkla... Umarım 5-10 dk içerisinde Steam'den Rusça mailler almam. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirüsTotal sonuçları temiz çıktı. İlerleyen vakitlerde sorunla karşılaşırsam konuyu güncellerim.
Conqueroor dedi: Rus linkleri en çok korktuğum şey benim de. Her şey olabilir umarım olmaz. Genişletmek için tıkla... Umarım 5-10 dk içerisinde Steam'den Rusça mailler almam. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirüsTotal sonuçları temiz çıktı. İlerleyen vakitlerde sorunla karşılaşırsam konuyu güncellerim.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 25 Mart 2023 #14 Girdim linke boş sayfa. Sorun yok Dosya Ekleri Screenshot_2023-03-25-21-18-03-049_com.android.chrome.jpg 20,1 KB · Görüntüleme: 37
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Mart 2023 #15 475454 dedi: Girdim linke boş sayfa. Sorun yok Genişletmek için tıkla... Ama ben tıkladığımda karşıma birden Rusça yazılar çıkmıştı acaba spam site kurup bir kişi tıkladığında otomatik site mi siliniyor? 475454 dedi: Girdim linke boş sayfa. Sorun yok Genişletmek için tıkla... Tekrar tıklarım da korkuyorum sorun çıkartmasın boş yere.
475454 dedi: Girdim linke boş sayfa. Sorun yok Genişletmek için tıkla... Ama ben tıkladığımda karşıma birden Rusça yazılar çıkmıştı acaba spam site kurup bir kişi tıkladığında otomatik site mi siliniyor? 475454 dedi: Girdim linke boş sayfa. Sorun yok Genişletmek için tıkla... Tekrar tıklarım da korkuyorum sorun çıkartmasın boş yere.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 25 Mart 2023 #16 Will Bettelheim dedi: Ama ben tıkladığımda karşıma birden Rusça yazılar çıkmıştı acaba spam site kurup bir kişi tıkladığında otomatik site mi siliniyor? Tekrar tıklarım da korkuyorum sorun çıkartmasın boş yere. Genişletmek için tıkla... Her girdiğinde başka site çıkar genelde ama sorun yok diyorum işte.
Will Bettelheim dedi: Ama ben tıkladığımda karşıma birden Rusça yazılar çıkmıştı acaba spam site kurup bir kişi tıkladığında otomatik site mi siliniyor? Tekrar tıklarım da korkuyorum sorun çıkartmasın boş yere. Genişletmek için tıkla... Her girdiğinde başka site çıkar genelde ama sorun yok diyorum işte.
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Mart 2023 #17 475454 dedi: Her girdiğinde başka site çıkar genelde ama sorun yok diyorum işte. Genişletmek için tıkla... İçimde azda olsa endişe var ama yine de teşekkür ederim vakit ayırıp incelediğiniz için.
475454 dedi: Her girdiğinde başka site çıkar genelde ama sorun yok diyorum işte. Genişletmek için tıkla... İçimde azda olsa endişe var ama yine de teşekkür ederim vakit ayırıp incelediğiniz için.