ömer1201 Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #1 YouTube kanalım var, videolarım az izleniyor ve başka içeriklerde paylaşmak istiyorum. Sizce ne tür içerikler paylaşayım?
YouTube kanalım var, videolarım az izleniyor ve başka içeriklerde paylaşmak istiyorum. Sizce ne tür içerikler paylaşayım?
T Tufan Bey Centipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:MSI RTX 5080 İşlemci:AMD Ryzen 7 9700x 3.80Ghz Anakart:Msi B650 Ram:(2x16)32 Gb ram Patriot Viper Venom Rgb DDR5 6000MHz SSD:Lexar LNM610 PRO 2 TB Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #2 ömer1201 dedi: YouTube kanalım var, videolarım az izleniyor ve başka içeriklerde paylaşmak istiyorum. Sizce ne tür içerikler paylaşayım? Genişletmek için tıkla... Oyun videoları filan mı paylaşıyorsun? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2025
ömer1201 dedi: YouTube kanalım var, videolarım az izleniyor ve başka içeriklerde paylaşmak istiyorum. Sizce ne tür içerikler paylaşayım? Genişletmek için tıkla... Oyun videoları filan mı paylaşıyorsun?
ömer1201 Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #3 Tufan Bey dedi: Oyun videoları filan mı paylaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Yok mizah.
Q1w1 Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #4 ömer1201 dedi: Yok mizah hatta kanal adı aykutdiamondv istersen bakabilirsin Shorts'da var normal videoda var. Genişletmek için tıkla... Aykut Elmas klipleri paylaşıyorsan bence artık uzunları izlenmiyor shortdan devam et YouTube gerekli zaman sonra içeriklerini öne çıkartacaktır.
ömer1201 dedi: Yok mizah hatta kanal adı aykutdiamondv istersen bakabilirsin Shorts'da var normal videoda var. Genişletmek için tıkla... Aykut Elmas klipleri paylaşıyorsan bence artık uzunları izlenmiyor shortdan devam et YouTube gerekli zaman sonra içeriklerini öne çıkartacaktır.
ömer1201 Picopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #5 Q1w1 dedi: Aykut Elmas klipleri paylaşıyorsan bence artık uzunları izlenmiyor shortdan devam et YouTube gerekli zaman sonra içeriklerini öne çıkartacaktır. Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Normal videolar da var Aykut Elmasın'kini normal değil Shorts atıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2025
Q1w1 dedi: Aykut Elmas klipleri paylaşıyorsan bence artık uzunları izlenmiyor shortdan devam et YouTube gerekli zaman sonra içeriklerini öne çıkartacaktır. Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Normal videolar da var Aykut Elmasın'kini normal değil Shorts atıyorum.