YouTube İçerik önerisi

darkweeb

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
YouTube'da 2 yıldır aralıksız içerik düşünüyorum. Çektiğim konseptler genelde ya tutmadı ya da izlenmedi. Şu ana kadar 117 abonem var. Yeni bir kanal mı açayım yoksa
bu kanalda her şeyi gizliye veya silip yeni bir sayfa mı açayım? Sorum da şu: İçerik arıyorum. Kimsenin yapmadığı bir içerik ve tutulacak bir içerik olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse sana altın içerik fikri sunamaz dostum. Sunsa dahi kişilerin yorumu farklı, senin yorumun farklı. Senin yapabileceğin bir şey olmayabilir.
Yeni kanal açmak Youtube için iyi değil. Eski kanallar her zaman daha değerli

Yeni kanal açmak yerine bence profilini öne çıkaracak hareketler yapabilirsin örneğin sosyal medya hesabı açıp oradan kısa kısa video kesitlerini ekle insanları merak ettir ve bu sayede YouTube profiline çek.

Kimsenin yapamadığını bulamam, ancak mobil oyunlarla alakalı videolar yapabilirsiniz—eğer meraklıysanız. Abone sayımız tesadüf olmuş.

İsterseniz, güncel olarak Türkçe videosu pek olmayan VALORANT Mobile’ı da deneyebilirsiniz.

İçeriklerinizin tutması için önce sizin o içeriklere tutunmanız gerek. Kendi kanalımda 1 yıl'a yakın sürekli video attım tutmadı ya da 200- 500 arası izlendi hep. Sonradan bazı videolarım patladı. 2.4milyon, 700k, 600k izlenen videolarım var. Sürekli içerik değiştirirseniz YouTube sizi nasıl öne çıkarsın? YouTube beni müzik kanalı olarak tanıdı artık, gidip oyun videosu atarsam algoritmam yerle bir olmaz mı sizce? Size tek önerim bir konuyu belirleyince önce ona siz tutunun ki YouTube'da sizi öne çıkarsın. Düzenli video atmanız gerek. YouTube'da zor olan şey de O, herkes başaramıyor ben bile. İşim çıkıyor, sıkılıyorum vs. YouTube'un tek altın kuralı düzenli ve kaliteli video. İstersen haftada 1 video at istersen 3 at ama her hafta düzenli olarak o gün o saat at videonu. Belki 1 ay sonra belki 5 ay sonra YouTube seni öne çıkarmaya başlayacak. Milletin ana sayfasına alakasız bir şekilde düşersin. Enes batur, orkun ışıtmak, ruhi çenet bu işin zirveleri, neden sence?

1 izlenen videomda var, 10 izlenen de var, 2.5 milyon izlenen de var. O 2.5 milyon izlenen videom attıktan 2 gün sonra patlamadı. Belki 6 belki 9-10 ay sonra yavaşça yükseldi. Bir anda 2 milyon olmadı yani günlerde 1000-10.000 izlenme ala ala yükseldi. Bu videom tutmadı ya deyip o videoyu silersen, üzgünüm dostum belki de patlayacak videoyu sildin.

Son düzenleme:

Sorun orada zaten böyle bir fikri ben bulsam ben yaparım mesela? Olay orada zaten yaratıcı sıra dışı bir şey bulabilmek.

Arkadaşım tiktokta yemek videoları ile ünlü oldu baya sonra youtube da patladı yemek videolarında iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…