İçeriklerinizin tutması için önce sizin o içeriklere tutunmanız gerek. Kendi kanalımda 1 yıl'a yakın sürekli video attım tutmadı ya da 200- 500 arası izlendi hep. Sonradan bazı videolarım patladı. 2.4milyon, 700k, 600k izlenen videolarım var. Sürekli içerik değiştirirseniz YouTube sizi nasıl öne çıkarsın? YouTube beni müzik kanalı olarak tanıdı artık, gidip oyun videosu atarsam algoritmam yerle bir olmaz mı sizce? Size tek önerim bir konuyu belirleyince önce ona siz tutunun ki YouTube'da sizi öne çıkarsın. Düzenli video atmanız gerek. YouTube'da zor olan şey de O, herkes başaramıyor ben bile. İşim çıkıyor, sıkılıyorum vs. YouTube'un tek altın kuralı düzenli ve kaliteli video. İstersen haftada 1 video at istersen 3 at ama her hafta düzenli olarak o gün o saat at videonu. Belki 1 ay sonra belki 5 ay sonra YouTube seni öne çıkarmaya başlayacak. Milletin ana sayfasına alakasız bir şekilde düşersin. Enes batur, orkun ışıtmak, ruhi çenet bu işin zirveleri, neden sence?
1 izlenen videomda var, 10 izlenen de var, 2.5 milyon izlenen de var. O 2.5 milyon izlenen videom attıktan 2 gün sonra patlamadı. Belki 6 belki 9-10 ay sonra yavaşça yükseldi. Bir anda 2 milyon olmadı yani günlerde 1000-10.000 izlenme ala ala yükseldi. Bu videom tutmadı ya deyip o videoyu silersen, üzgünüm dostum belki de patlayacak videoyu sildin.