İçerik üretilen hesaba Meta Verified alınmalı mı?

Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meta Verified almayı düşünüyorum. Sayfada film/dizi kesitleri, bireysel editler, yapay zekaya çizdirilen ve üstüne yazı yazılan çeşitli görseller oluşturarak vesaire içerik üretiyorum. Meta Verified’in katkıları neler olur?

Profilde mavi tik olacak, onun haricinde hesabın öne çıkmasına, reelslerin daha çok izlenmesine katkıda bulunur mu? Yahut bir şeyleri engeller mi? Zararı olur mu?

Meta verified almayı düşünüyorum. Sayfada film/dizi kesitleri, bireysel editler, yapay zekaya çizdirilen ve üstüne yazı yazılan çeşitli görseller oluşturarak vesaire içerik üretiyorum. Meta Verified'in katkıları neler olur?

Profilde mavi tik olacak, onun haricinde hesabın öne çıkmasına, Reels'lerin daha çok izlenmesine katkıda bulunur mu? Yahut bir şeyleri engeller mi? Zararı olur mu?

Pek gezmesemde çoğunlukla mavi tikli ama fenomen olmayan birçok hesap düşüyor önüme, alınmaya değer mi? Sanırım değer çünkü aylık 300 TL karşılığında belki de 2-3K'lık reklam fiyatından feragat ediyorsun.

Hesap daha çok dikkat çeker. İçerikler argoritmada biraz daha öne çıkarır. Fiyatı da uygun, devamlı içerik gelirse karşılığını verir bence.

İçerik üretiyorsanız mantıklı olacaktır. Ayrıca şu anda ilk ay deneme sürümü 17TL'ye geliyor. Ondan sonra normal fiyat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı