OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 844 Çözümler 11 Yer İstanbul 24 Aralık 2024 #1 0 bilgim var, ne önerirsiniz? Çok zor olmasın. Yapmak istediklerim: Futbol editleri; oyuncu editleri, fotoğrafların üstüne video koymak, yazı yazmak, anime editleri.
0 bilgim var, ne önerirsiniz? Çok zor olmasın. Yapmak istediklerim: Futbol editleri; oyuncu editleri, fotoğrafların üstüne video koymak, yazı yazmak, anime editleri.
ilkaydmr Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 984 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #2 Başlangıç olarak CapCut kullanabilirsin. YouTube'dan biraz ders videoları izlersin programı çözersin.
Başlangıç olarak CapCut kullanabilirsin. YouTube'dan biraz ders videoları izlersin programı çözersin.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 844 Çözümler 11 Yer İstanbul 24 Aralık 2024 #3 ilkaydmr dedi: Başlangıç olarak CapCut kullanabilirsin. YouTube'dan biraz ders videoları izlersin programı çözersin. Genişletmek için tıkla... Hocam CapCut kullanmasını az çok biliyorum ancak benim istediğim daha iyi bir program, CapCut'ta istediğim şeyler yok.
ilkaydmr dedi: Başlangıç olarak CapCut kullanabilirsin. YouTube'dan biraz ders videoları izlersin programı çözersin. Genişletmek için tıkla... Hocam CapCut kullanmasını az çok biliyorum ancak benim istediğim daha iyi bir program, CapCut'ta istediğim şeyler yok.
Berserkerx Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #4 Alight motion kullanabilirsin biraz zordur ama