İçerik üretmek için YouTube kanal tavsiyeleri

Öyle isteyerek x bir yayıncının montajını alamazsın.Telif yiyebilirsin,kendisinden izin alman lazım.Bunu bilmeden bu kadar rahat nasıl davranabiliyorsun onu anlamadım?

Elraen, Pquenn, Unlost veya Elraen gibi yayıncıların kesitlerini atabilirsin.

Öyle isteyerek x bir yayıncının montajını alamazsın.Telif yiyebilirsin,kendisinden izin alman lazım.Bunu bilmeden bu kadar rahat nasıl davranabiliyorsun onu anlamadım?
Telif yiyince bir şey olmuyormuş. Abimin arkadaşı öyle dedi 3 kere ihbar alırsan kanal kapanıyor.
Tasarım bedava , nick bulsan iyi olur önerim yok.
Nick oluşturma siteleri kullanayım mı?

Telif yiyince bir şey bir şey olmuyormuş. Abimin arkadaşı öyle dedi 3 kere ihbar alırsan kanal kapanıyor.

Nick oluşturma siteleri kullanayım mı?
Hocam bir şey olmuyormuş ne demek ya? Şahsen ben yayıncı olsam sana asla kullandırtmazdım kendi klibimi,neden başkalarından içerik kasıyorsun ki? Bunu onlardan izin ve rızalarını alarak işe uygun yapman lazım.Çok yanlış yoldasın söyleyeyim.

Yayıncının videolarını paylaşan başka kişiler varsa zaten sıkıntı çıkarmıyordur. Yayıncılar YouTube'da paylaşılan videolar sayesinde ünleniyor, iyi ki yayıncı olmamışsın.

Yayıncının videolarını paylaşan başka kişiler varsa zaten sıkıntı çıkarmıyordur. Yayıncılar YouTube'da paylaşılan videolar sayesinde ünleniyor, iyi ki yayıncı olmamışsın.
Öyle bir anlatıyorsun ki,herkes sanki böyle ünlü oluyor.Bunu dediğim gibi yapan kanalların hepsi böyle yapıyor,ben neyin ne olduğunu söylüyoru arkadaşa ama arkadaşın kafasında sanırım izin alma falan yok.Ondan böyle söyledim,konuyu tartışmaya çekmene gerek yok hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…