pelinciko Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ekim 2015 #1 Arkadaşlar bi sorun yüzünden PC'yi söktüm açılmıyor. Şimdi bi kabloya bağlı olduğu için kablo kopar diye korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2015
Arkadaşlar bi sorun yüzünden PC'yi söktüm açılmıyor. Şimdi bi kabloya bağlı olduğu için kablo kopar diye korkuyorum.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2015 #2 Toplarken güç kablosuna, RAM'e ve/veya başka bir devreyi bozmuş, kısa devre yaptırmış olabilirsin. Bu şekilde daha fazla yardımcı olamayız.
Toplarken güç kablosuna, RAM'e ve/veya başka bir devreyi bozmuş, kısa devre yaptırmış olabilirsin. Bu şekilde daha fazla yardımcı olamayız.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Ekim 2015 #3 Soğutucu bloğu söktü isen macunu yenile. Sökmedi ise kablolamada sıkıntı vardır.
Akın S. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2015 #4 pelinciko dedi: Arkadaşlar bi sorun yüzünden PC'yi söktüm açılmıyor. Şimdi bi kabloya bağlı olduğu için kablo kopar diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Söktüğün şekilde tekrar sök ve yeniden topla. Belki işe yarayabilir..
pelinciko dedi: Arkadaşlar bi sorun yüzünden PC'yi söktüm açılmıyor. Şimdi bi kabloya bağlı olduğu için kablo kopar diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Söktüğün şekilde tekrar sök ve yeniden topla. Belki işe yarayabilir..